2777
2789
عنوان

امروز رفتم خالای صورتمو برداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 25 پست
شماهم زینک داد بهتون ؟؟ چیاگف

من تابستون قبل برداشتم چنتا دیگم مونده اگه شد همین تابستون میرم

اینو داد با ی کرم/ پماد خیلی کوچیک ک اونو پیدا نکردم

ترمیم کننده حتما باید زد تا جاش نمونه البته ۱۰ تا ۱۵ درصد جاش کلا میمونه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من گفته بود تا ۳روز آب نزن به صورتت.هر ۳ ساعتم زینک اکساید میزدم.آروم باگوش پاک کن زینک قبلی رو پاک میکردم جدیدشو میزدم

از روز چهارم ترمیم کننده میزدم .جلو آفتاب نرو سه روز مراقب باش زیاد عرق نکنی

مراقب باشی اصلا جاش نمیمونه من ۲۰ تا از صورتم خال برداشتم اصلا جاشون نمونده

میشه لطفا تاپیک آخرمو گزارش بزنی🥺

باشه عزیزم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
به من گفته بود تا ۳روز آب نزن به صورتت.هر ۳ ساعتم زینک اکساید میزدم.آروم باگوش پاک کن زینک قبلی رو پ ...

منم زینک اکساید میزنم ولی بمن نگف ترمیم کننده بزن 

جاش گوده رفته میترسم گود بمونه

من چند سال پیش برداشتم .گفت تا دو سه روز آب نخوره.

و اون پماده روش باشه .کلا آفتاب نخوره چند هفته.

راستی مبارکتون باشه.چند تومن شد ؟ سایزشون چقد بود ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ممنون کوچولو بودن اندازه سر سوزن  ۸۰تومن یکیش

آهان بسلامتی

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

مرسی عزیز  اره گود رفته خیلی میترسم جاش گود بمونه

نه اصلا گود نمیمونه .ولی حتما ترمیم کننده خوب بخر بزن

اگه پوستت سبزه باشه یکم حالت کم رنگ سفید جاش میمونه خیلییی کم

طوریکه توصورتم که دقت میکنم از ۲۰ تا فقط۳تاش کمرنگ معلومه