2777
2789

من ابجیم پنج سالشه..بعد هروقت میخوایم حرف منطقی بزنیم داد میزنه..

ب داد زدنش اهمیت ندیم پامیشه میزنتمون

یا به حقوق بقیه احترام نمیذاره مثلا یهو میبینی سرسفره کل گوشت خورشتو برمیداره و اجازه نمیده ما بهش دست بزنیم و داد میزنه و گریه میکنه..ب مامان بابامم میگم بذارین گریه کنه دوروز دیگه میره مدرسه وسایل بچه مردمو میگیره..میگن نه بچست اقتضای سنشه

خیلی هم خشنه

چیکار باید بکنیم:/من بشدت تحمل این وضع برام سخت شده

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

کجا اقتضای سنشه بچه بیتربیت و پرو بار میارن میان مدرسه بچه ها ما رو هم بیچاره میکنن 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگ از لجبازی گذشته تو ادبش تجدیدنظر کنید

من چیکار میتونم بکنم خب وقتی مامان باباش کاری نمیکنن

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

من چیکار میتونم بکنم خب وقتی مامان باباش کاری نمیکنن

شما فقط این وسط باید حرص بخوری همین...

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

پسرمنم ۵ سالشه،همه ی مواردو با خنده و شوخی و بازی پشت سر میزارم،البته از اول اجازه لجبازی بهش ندادم،خواهر شما عادت کرده چون با لجبازی خواستشو به کرسی نشونده، اول اینکه باهاش مقابل به مثل نکنید ،اما بهش توجه کنید،شاید بخاطر جلب توجه اینکارو میکنه،بهش محبت کنید اما لوسش نکنید،اقتدار داشته باشید 

شما درست میگی پدر و مادرتون خیلی لیلی به لالاش گذاشتن داره خودخواه میشه 

شخصیت بچه از همین الان شکل میگیره اگه از الان جلوشو نگیرین تا آخر عمر همینطور میمونه و هم خودشو اذیت میکنه هم دیگرانو 

حتما یک سر هم به مشاوره کودک بزنید

آرامشتو معامله نکن:)