2777
2789

سلام

من این ماه توسط دکتر ویزیت شدم برای اقدام به بارداری وخانم دکتر قرص و دارو برای درمان عفونت و بازسازی برام تجویزکردن که به موقع مصرف کردم(پماد واژینال وقرص بیوفم و...)و نزدیک تخمک گذاری سونوی تخمک گذاری انجام دادند و گفتند دوتا فولیکول خوب داری ک دو آمپول اچ سی جی برام نوشتن وتزریق کردم قبلش هم کلومفین سیترات ۵۰ ولتروزول مصرف کردم در زمانی هم که دکترگفت اقدام سه بار پشت سرهم داشتم اما چندروز بعدش دچار خشکی شدید واژن وسوزش وترشحات سفیدغلیظ شدم امروز که یک روز بعد از موعد پروییدیمه خونریزی کردم ولی خونریزیم وقتی کاپ گذاشتم به دو قسمت تقسیم شده بود خون غلیظ که ته نشین بود وآب وپر از خون های خشک شده و ترشحات غلیظ قهوه ای و سیاه است که قبلاً برام سابقه نداشته میخواستم ببینم آیا این نوع خونریزی پرویید طبیعیه؟

خونریزی کم و قهوه ای در حد چند قطره نشونه لانه گزینی هست اگه تقریبا دو هفته از اقدامت گذشته میتونی ت ...

نه دوهفته نیست  سه هفتست یک روزم پروییدم عقب افتاد لک بینی هم نیست خون ولی یه جور دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دوهفته نیست  سه هفتست یک روزم پروییدم عقب افتاد لک بینی هم نیست خون ولی یه جور دیگه

یه ازمایش بده حتما الان خونریزیت هنوز ادامه داره؟

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم