2777
2789

تو رو خدا کت شلوار نخرین چیه آخه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

چمدون

انگشتر و یه سرویس

آینه شمعدون 💥 پیشنهاد میکنم نخری ، مزخرف ترین خرید عقد همینه

لوازم بهداشتی

یه سری لوازم برقی آرایشی مثل سشوار و بابلیس و این چیزا

لباس زیر

🎀 چیزایی که لازمت میشه رو بخر ، نه صرفا چیزایی که عرف و رسمه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای عقدم کت و شلوار پوشیدم خیلی پشیمونم

بنظر ی پیرهن ساده سفید خیلی شیک تره😍

ی دختره تو سالن بود پیرهن سفید ساده آستین داره با دنباله ی لباس ب سبک اروپایی بود خیلی ناز بود

با ی شنیون جمع 

دلم خواست دوباره عقد کنم🥲

کت و شلوار عروس  ، مرواریدی خیلی قشنگه که عزیزم

من کلا کت شلوار دوست ندارم 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
من برای عقدم کت و شلوار پوشیدم خیلی پشیمونم بنظر ی پیرهن ساده سفید خیلی شیک تره😍 ی دختره تو سالن ...

اخه تو‌محضر باید کت وشلوار بپوشی پیرهنم‌برای شام عقد