2777
2789
عنوان

اونایی که آسم دارن میشه بیان؟

422 بازدید | 8 پست

من آسم عصبی دارم و به شدت رو اعصابمه انقد باید خمیازه بکشم و اشک از چشمام بیاد تا یه نفس راحت بکشم مخصوصا وقتی که میخوام تمرکز کنم فعالیت سنگین داشته باشم و درس بخونم!

موندم با این شرایطم چطور بخونم؟ تا دست به کتاب میزنم دو دور میخونم تنفسم بند میشه تا الان به زور امتحانامو دادم این یکیو موندم چیکار کنم اگه راهکاری دارین توروخدا بهمم بگییین من باید امسال پاس بشمم

برو دکتر دارو و اسپری میده باید روی مهارتهای خودکنترلی‌ خودت هم کار کنی. 

دکتر رفتم اسپری هم استفاده میکنم بودفرمه 

ولی گفته اینو اصلا نباید موقع حمله بزنی و ساعتیه 

گفتم حداقل یه اسپری بده موقع حمله بزنم گفت نیازی نیست😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر رفتم اسپری هم استفاده میکنم بودفرمه  ولی گفته اینو اصلا نباید موقع حمله بزنی و ساعتیه&nbs ...

واقعیتش استفاده زیاد از اسپری خوب نیست....

من گاهی وقتا دستامو بالای سرم میگیرم و با چشای بسته آروم نفس میکشم و فقط به صدای نفسام فکر میکنم. کمکم می‌کنه این روش. تو هم امتحان کن

من فکر میکنم آسم دارم میشه بگید علائم اولیه تون چی بودش؟

من از بچگی حس میکردم نفسم گهگاهی میگیره اما زیاد حاد نبود زود خوب میشد 

تا اینکه دوسال پیش تو خواب نفسم یهو قطع شد اون لحظه مرگو به چشمام دیدم تا چند روز بلند بلند نفس میکشیدم و طووولانی و سرگیجه داشتم بدنم مور مور میشه

رفتم دکتر تست گرفت و گفت آسم داری از وقتی اسپری میزدم سرفه هامم شروع شد البته الان دیگه سرفه زیاد ندارم

من از بچگی حس میکردم نفسم گهگاهی میگیره اما زیاد حاد نبود زود خوب میشد  تا اینکه دوسال پیش تو ...

عزیزم انشاالله بهتر بشی قربونت🥺💚

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
واقعیتش استفاده زیاد از اسپری خوب نیست.... من گاهی وقتا دستامو بالای سرم میگیرم و با چشای بسته آروم ...

اره ممکنه قند و قارچ و عفونت بیاره ولی چه میشه کرد اون لحظه فقط دوست دارم همه چیزو چنگ بزنم خودمو چنگ میزنم میکوبم به سینم که نفسم بالا بیاد 

حتما امتحانش میکنم مرسی از راهنماییت🫶🏻