2777
2789
گناهکاری عزیزمن شما نمیتونستی همون سال اول تکلیف خودتو شوهرتو روشن میکردی طرف تو عقد هشت سال پیش ی ...

میگه بعد از عقد دوباره بازم تکرار کرده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه بعد از عقد دوباره بازم تکرار کرده 

کجا گفته🤨

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

لطفا از طلاق منصرف شو 

اگر میخواست خطایی بکنه ، تو تمام این سالهاکه تو توهین و تحقیرش میکردی ، انجام میداد این رفتار تو خودش زمینه ساز خیانت هست ولی وقتی اون خودش پذیرفته که اشتباه کرده و دیگه تکرار نکرده تو هم کوتاه بیا 

این را هم بدون اگه جدا بشی چه دوستت چه کسی دیگه وارد زندگی شوهرت میشه چه تو بخوای چه نخوای بعد نشینی بگی چرا رفت با یکی دیگه این که توبه کرده بود ای کاش من طلاق نگرفته بودم ها 

بعد طلاق چشمت باز بشه دیگه راه برگشت نداریا از الان خوب چشمت را باز کن و همه جوانب را بسنج 

بعد طلاق پشیمان بشی بخوای بهش برگردی میشه اول مشکل و دعوا و منت گذاشتن  که دیدی من خوب بودم بهتر از من گیرت نیامد دیدی خودت برگشتی و... 

با اجازه استارتر

یه اقایی تو اقواممون هس ۴تا بچه داره طلبه هم هس ولی درامدش تا ۲۵ ت هم هستش بعد فوت همسرش با یه خانمی ازدواج میکنه که اصلا باهم سنخیت ندارن خانمه رفتاراش یه سمت دیگه هس اونم یه سمت دیگه خلاصه ۳بار هم برا طلاق رفتن ولی برگشتن مهریه خانمه ۱۱۸ سکه هستش واقاهه گفته مشکلی از بابتش نداره اما این دفعه اقا تصمیمش رو گرفته خسته شده ازین زندگی یه جورایی طلاق عاطفی همراه با دعوا تو خونه دارن می خواد طلاق بگیره اما دیگه روش نمیشه بره دادخواست بزنه چون ابروش پیش خانواده میره وخانواده بار اخر گفتن اگر یه بار دیگه اقدام کنی ترکت میکنیم خانمه هم مثل کَنه تو زندگیشه میگه درخواست طلاق نمیده می خواد بمونه تا عذابش بده این دفعه اقا بهش گفت می خوام زن بگیرم زنه هم گفته باشه منم میرم درخواست میدم اقا ازون طرف اهل این کارا نیست اینجوری ابروش بیشتر میره وزنه تا نبینه این اقا زن گرفته داد خواست نیمده به نظرتون چیکار کنه از دست این زن راحت بشه

لطفا از طلاق منصرف شو  اگر میخواست خطایی بکنه ، تو تمام این سالهاکه تو توهین و تحقیرش میکردی ، ...

نمیتونم فراموش کنم چه خاکی تو سرم کنم.خیلی دارم عذاب میکشم جوونیم به باد رفته عمرم تباه شده بهترین روزای زندگی تبدیل شده به نحس ترین روزا خستم از همه چی افسردم کرده بااینکارش

کجا گفته🤨

رفتم دوباره خوندم. اره گفته تکرار نکرده .

من فکر کردم میگه بعد از ۸ سال تکرار کرده 

ولی در کل نفهمیدم اصلا این تاپیک برای چی بود خب اگه میتونه ببخشه زندگی کنه و اگه نمیتونه که هیچ. 

حالا دختر همسایه هر چی گفته 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
نمیتونم فراموش کنم چه خاکی تو سرم کنم.خیلی دارم عذاب میکشم جوونیم به باد رفته عمرم تباه شده بهترین ر ...

میتونم بفهمم چی میگی 

ببین عزیزم کسی خیانتکار محسوب میشه که دائم و همیشه مشغول  انجام این کار باشه ولی شوهر تو خیانتکار نیست شوهر تو فقط یه لغزش داشته شکر خدا که متوجه شده اشتباه انجام داده توبه کرده و دیگه تکرار نمی‌کنه خودت میگی جبران کرده بهت محبت می‌کنه برات خرج می‌کنه بد خلقی هات رو تحمل کرده پس این یعنی شوهرت خودش هم قلباً ناراحته از این کاری که کرده و سعی در جبران اون اشتباه داره

برای جدایی وقت هست این همه سال صبر کردی یه ذره دیگه هم تحمل کن اما

به نظرم حتما با یه مشاور صحبت کن قطعا میتونه بهت کمک کنه تا حالت بهتر بشه و بهترین تصمیم را بگیری و اینکه سعی کن هر موقع افکار منفی آمد سراغت یا اشتباه شوهرت آمد تو ذهنت سریع به کارهای خوبش فکر کنی به فدا کاری هایی که کرده و... 

ویه راهکار دیگه اینکه از حالا شروع کن با خودت تکرار کن من شوهرم را دوست دارم، اون مرد خوبیه، من بهش علاقه دارم و جملات مثبت این سبکی قطعا کم کم روی ذهنت تاثیر میزاره و انشا الله نتیجه خوب میگیری

خوبی های شوهرت را روی کاغذ بنویس و بعد اون نوشته ها را قسمت های مختلف خانه که زیاد رفت و امد داری و مرتب میبینی بچسبان و هر بار که چشمت به اون نوشته افتاد با صدای بلند تکرارش کن یکی دو روز بعد اون نوشته را عوض کن و یه جمله جدید به جاش بنویس

از خدا بخواه کمکت کنه و سعی کن هر روز ۱۰۰۱ مرتبه ذکر

یا ودوود را بخوانی برای ایحاد محبت بین زن و شوهر خیلی مفیده فکر نکنم خیلی زمان ببره گفتن این ذکر ولی قطعا تاثیر داره

انشاالله خدا شیطان را از خودت ،زندگیت و شوهرت دور کنه و به جاش عشق و محبت جاری بشه تو زندگیت که بشوره و ببره تمام این سختی هایی که تو این سالها کشیدی 

خوشحال میشم اگر مرتب راهکارهایی که گفتم را انجام بدی حتی اگر برخلاف میلت با زجر انجامش میدی و هر از گاهی نتیجه کارهات را بهم بگی انشاالله و به امید خدا بعد چند وقت بیای و بهم خبر بدی که نور امید تو زندگیت روشن شده و تو تصمیم گرفتی که محکم پای خوب شدن حال زندگیت بایستی 

انجام دادن راهکار هایی که گفتم قطعا سخت و تنفر اور هست ولی کم کم بعد یه مدت بهشون عادت میکنی و یه جایی متوجه میشی که واقعا تاثیر داشته و داری نتیجه خوب میبینی پس همت کن و شروع کن و اگر دوست داشتی نتیجش را به من هم بگو تا من را هم خوشحال کنی