میتونم بفهمم چی میگی 
ببین عزیزم کسی خیانتکار محسوب میشه که دائم و همیشه مشغول  انجام این کار باشه ولی شوهر تو خیانتکار نیست شوهر تو فقط یه لغزش داشته شکر خدا که متوجه شده اشتباه انجام داده توبه کرده و دیگه تکرار نمیکنه خودت میگی جبران کرده بهت محبت میکنه برات خرج میکنه بد خلقی هات رو تحمل کرده پس این یعنی شوهرت خودش هم قلباً ناراحته از این کاری که کرده و سعی در جبران اون اشتباه داره
برای جدایی وقت هست این همه سال صبر کردی یه ذره دیگه هم تحمل کن اما
به نظرم حتما با یه مشاور صحبت کن قطعا میتونه بهت کمک کنه تا حالت بهتر بشه و بهترین تصمیم را بگیری و اینکه سعی کن هر موقع افکار منفی آمد سراغت یا اشتباه شوهرت آمد تو ذهنت سریع به کارهای خوبش فکر کنی به فدا کاری هایی که کرده و... 
ویه راهکار دیگه اینکه از حالا شروع کن با خودت تکرار کن من شوهرم را دوست دارم، اون مرد خوبیه، من بهش علاقه دارم و جملات مثبت این سبکی قطعا کم کم روی ذهنت تاثیر میزاره و انشا الله نتیجه خوب میگیری
خوبی های شوهرت را روی کاغذ بنویس و بعد اون نوشته ها را قسمت های مختلف خانه که زیاد رفت و امد داری و مرتب میبینی بچسبان و هر بار که چشمت به اون نوشته افتاد با صدای بلند تکرارش کن یکی دو روز بعد اون نوشته را عوض کن و یه جمله جدید به جاش بنویس
 از خدا بخواه کمکت کنه و سعی کن هر روز ۱۰۰۱ مرتبه ذکر
 یا ودوود را بخوانی برای ایحاد محبت بین زن و شوهر خیلی مفیده فکر نکنم خیلی زمان ببره گفتن این ذکر ولی قطعا تاثیر داره
انشاالله خدا شیطان را از خودت ،زندگیت و شوهرت دور کنه و به جاش عشق و محبت جاری بشه تو زندگیت که بشوره و ببره تمام این سختی هایی که تو این سالها کشیدی 
خوشحال میشم اگر مرتب راهکارهایی که گفتم را انجام بدی حتی اگر برخلاف میلت با زجر انجامش میدی و هر از گاهی نتیجه کارهات را بهم بگی انشاالله و به امید خدا بعد چند وقت بیای و بهم خبر بدی که نور امید تو زندگیت روشن شده و تو تصمیم گرفتی که محکم پای خوب شدن حال زندگیت بایستی 
انجام دادن راهکار هایی که گفتم قطعا سخت و تنفر اور هست ولی کم کم بعد یه مدت بهشون عادت میکنی و یه جایی متوجه میشی که واقعا تاثیر داشته و داری نتیجه خوب میبینی پس همت کن و شروع کن و اگر دوست داشتی نتیجش را به من هم بگو تا من را هم خوشحال کنی