2777
2789

بنا بر شرایط مادر، دکتر مشخص میکنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز دو روز متوجه بارداریم شدم و اینکه نوبت پزشکم آخر هفته اس 

منم یه هفتس متوجه شدم سه شنبه قراره برم 

ما رابطه داریم ولی عمیق نه 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی به شرایط مادر و تشخیص پزشک داره. من باردارم. اول بارداریم دکتر گفت خونریزی خفیف پشت جفت دارم و یکم هم جفتم پایینه باید یه مدت فعالیت جنسی نداشته باشم. یه ماه کاری نکردیم. بعدش رفتیم دکتر گفت خوب شدم و مشکلی نیست. از اون موقع تا الان که ماه نهمم رابطه داشتم. اوایل ماه ۹ احساس کردم تو رابطه درد دارم که احتمالا به خاطر فشار بچه روی لگنمه. واسه همین الان باز دخول نداریم ولی با روشای دیگه ارضا میکنیم همو.

بستگی به شرایط مادر و تشخیص پزشک داره. من باردارم. اول بارداریم دکتر گفت خونریزی خفیف پشت جفت دارم و ...

من بارداری اولمه استرسم خیلی زیاده تو همین دو روز خیلی عصبی شدم از همه چیش میترسم آمادگیشو نداشتم همسرم حتی به سقط فکر میکنه

همون اولش خیلی اذیت شدم با اینکه دخول اصلا عمیق نبود 

پس صب کن برو دکتر بعد 

نگران نباش منم بارداری اولمه خدا داده پس شکر کن 

مواظب خودتم باش

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس صب کن برو دکتر بعد  نگران نباش منم بارداری اولمه خدا داده پس شکر کن  مواظب خودتم باش

نمیدونیم جفتمون شوکه ایم آخه ما هنوز اول زندگیمونه شرایط برای بچه رو نداریم من محصلم خودش شیفت کاریش زیاده 

آره متاسفانه هیچکدوم اصلا به بچه فکر نمیکردیم 

الان که پیش اومده شاید حکمتی داره‌. سقطش نکنین ممکنه خدای نکرده دیگه نتونی باردار بشی خیلیا این جوری شدن. به استقبال این موقعیت برین. قرار نیس رابطه جنسیتون رو کنار بذارین‌. تا هفته ۸ که هیچ مسئله ای نداره. راحت رابطه داشته باشین فقط خیلی تو فعال نباش چون هنوز جای بچه محکم نیست‌. زودتر دکتر زنان برو که اسید فولیک و د۳ رو شروع کنی. هفته ۸ هم برو سونو برای قلب بچه. ان‌شاالله اولین ضدبان قلبش رو که بشنوین عاشقش میشین.

الان که پیش اومده شاید حکمتی داره‌. سقطش نکنین ممکنه خدای نکرده دیگه نتونی باردار بشی خیلیا این جوری ...

مرسی فقط خداکنه بتونم با ترسام کنار بیام و شرایطش اوکی شه