2777
2789
عنوان

میخوام برم کلاس کامپیومتر

115 بازدید | 6 پست

امسال ورودی دوازدهمم تابستان میخوام برا کنکور بخونم مامانم میگه کلاس کامپیومتر..چند تا کلاس دیگه ثبت نام کردم برو 

میترسم وقت برا کنکور کم بیارم برم بنظرتون؟

چطکر برنامه ریزی کنم

اخه میگه امروز یکی ازمون استخدامی قبول شده گفته لنگ  چند تا مدرکم از همون میگه بدردت میخوره😂

بعد خودمم تو فکرش میخوام بعد کنکور کل مدارک کامپیوتر بگیرم کافینت بزنم 

موندم میترسم از کنکور عقب بمونم

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝

برو خداپشت و پناهت

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

نظر خودت چیه؟ سال دوازدهم به اون سنگینی می‌خوای در کنارش کلاس کامپیوتر بری؟ به نظر من به جاش می‌تونی کلاس‌های آزمون ثبت نام کنی بیشتر بری کتابخونه وقتتو بگذرونی و اصلاً به هیچ چیزی جز کنکورت فکر نکن بدجوری ضربه می‌خوری

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر خودت چیه؟ سال دوازدهم به اون سنگینی می‌خوای در کنارش کلاس کامپیوتر بری؟ به نظر من به جاش می‌تونی ...

خودمم همینو میگم اما مامانم میگه اومدی سال دیگه خواستی بری دبیری حداقل مدرک داشته باشی

و کلا ۷جلسه هست کلاسش 

باید راضیش کن نرم😓

کار خوبو می‌کنی برو من میخواستم برم 17جلسه یک ساعته بود برای مدرک icdl نرفتم گذاشتم برای بعد کنکور

پس بگیرم ضرر نمیکنم اخه کنکور خیلی سنگینه