من داستان ساده شده شاهنامه را خریدم شبها برای بچه هام میخونم
خیلی خوبه منم برای دخترم خریدم ی موقع میخونه ولی خودمم دوست دارم مثه گذشته رمان یا کتاب انگیزشی بخونم چون گاهی انقدر تو زندگی بهم فشار میاد میخوام خودمو لحظه ای هم شده نجات بدم و هم اینکه دخترمم یاد بگیره که کتاب بخونه
زژ اره..ولی دایمی نیس..لذت ب اینه بیدار شی ببیتی احتیاج ب ازایش نداری صورتت اب بزن بپر بیرون،خیلی حا ...
اخ اره خدایی ولی من جرات ندارم شوهرم میگه تو چجور ورزشکاری انقدر تو رینگ کتک میخوری ولی میگی من سوسولم میگم اون یجور عشقه و هدفه ولی اینارو میتونم با دوتا وسیله تو صورتم رنگ بدم
من ک کتاب نمیخونم...بقیه رو نمیدونم.من علایقم فیلما و مستندهای ترسناک هست.یا برنامه و مسابقات خانند ...
خوبه فیلم اینا من زیاد میبینم ولی کتاب خوندن واقعا لذت بخشه برام فقط وقتشو یا گاهی انرژیشو ندارم به هرحال ادم هرچیزی که بهش انگیزه بده خوبه انجام بده حتی همون مستندهای ترسناک
خیلی نگرانشم.اصلا به حرفمون گوش نمیده.خب پدرو مادر ی آموزش یا یادگیری باید برای بچه فراهم کنن بچه ها مگه با ی بار دیدن نباید قانون خونه یادبگیرن.بزور دسشوی میره ژ وقت خودش خیس می کنه...دستاش از بیرون میاد نمیشوزه.خودش نمیشوره.لیاس باید من تنش کنم..نامنظمه روحیه همکاری یا مسولیت پذیری ب داداش کوچکترش نداره..نمیدونم چیکارش کنم.دیوونم کرده