2777
2789
عنوان

خانمای بالای ۳۰سال بیاین دور هم باشیم از روزمرگیاتون بگید🥰✅

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 257 پست
من داستان ساده شده شاهنامه را خریدم شبها برای بچه هام میخونم

خیلی خوبه منم برای دخترم خریدم ی موقع میخونه ولی خودمم دوست دارم مثه گذشته رمان یا کتاب انگیزشی بخونم چون گاهی انقدر تو زندگی بهم فشار میاد میخوام خودمو لحظه ای هم شده نجات بدم و هم اینکه دخترمم یاد بگیره که کتاب بخونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۴ ساله اهل و ساکن تهران،یه پسر ۵ ساله دارم،درحال حاضر تفریح و مسافرت صفر،خانه دارم و هیچ وقتی واسه ...

چرا وقت ندارید ‌؟ادم ک همه وقتش نباید برای خانه داری بزاره‌.افسردگی میگیره.منم البته مسافرت صفر‌‌.‌اکه انلاین شاپ نداشتم ک دیوونه میشدم 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

زژ اره..ولی دایمی نیس..لذت ب اینه بیدار شی ببیتی احتیاج ب ازایش نداری صورتت اب بزن بپر بیرون،خیلی حا ...

اخ اره خدایی ولی من جرات ندارم شوهرم میگه تو چجور ورزشکاری انقدر تو رینگ کتک میخوری ولی میگی من سوسولم میگم اون یجور عشقه و هدفه ولی اینارو میتونم با دوتا وسیله تو صورتم رنگ بدم   

خانمای شاغل میرسید کتاب بخونید؟؟؟ من باتوجه به تایم کارم و حالا باشگاه و زبان خودم و دخترم و کارای خ ...

من ک کتاب نمی‌خونم...بقیه رو نمیدونم.من علایقم فیلما و مستندهای ترسناک هست.یا برنامه و مسابقات خانندگی یا طنز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

سی و یک ساله14ساله متاهلم ۲فرزند دارم سومی هم فهمیدم باردارم😐خانه دارم و در حال حاضر به هرچیزی فکر ...

عزیزززم..بارداریت مبارک.حق داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خیلی خوبه منم برای دخترم خریدم ی موقع میخونه ولی خودمم دوست دارم مثه گذشته رمان یا کتاب انگیزشی بخون ...

بخر بذار خونه با روزی پنج دقیقه شروع کن دوستش داشته ادامه میدی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
من ک کتاب نمی‌خونم...بقیه رو نمیدونم.من علایقم فیلما و مستندهای ترسناک هست.یا برنامه و مسابقات خانند ...

خوبه فیلم اینا من زیاد میبینم ولی کتاب خوندن واقعا لذت بخشه برام فقط وقتشو یا گاهی انرژیشو ندارم به هرحال ادم هرچیزی که بهش انگیزه بده خوبه انجام بده حتی همون مستندهای ترسناک

میفهمم یکم دیگه دخترت مدرسه بره شاید یکم راحتتر بشی منم دخترم گاهی کارای شخصیشو خودم میکنم فقط بخاطر ...

خیلی نگرانشم.اصلا به حرفمون گوش نمیده.خب پدرو مادر ی آموزش یا یادگیری باید برای بچه فراهم کنن بچه ها مگه با ی بار دیدن نباید قانون خونه یادبگیرن.بزور دسشوی میره ژ وقت خودش خیس می کنه...دستاش از بیرون میاد نمیشوزه.خودش نمیشوره.لیاس باید من تنش کنم..نامنظمه روحیه همکاری یا مسولیت پذیری ب داداش کوچکترش نداره..نمیدونم چیکارش کنم.دیوونم کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...