2777
2789
عنوان

خانمای بالای ۳۰سال بیاین دور هم باشیم از روزمرگیاتون بگید🥰✅

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 257 پست
35شاغل تا 6بعدازظهر سرکار تازه الان تابستون خیلی از بعد از ظهرها بچه ها را بیرون میبرم تازه درس هم ب ...

خدا بهتون انرژی و قوت زیاد بده.البته خانمای شاغل انرژی بیشتر مصرف می کنن و همین باعث میشه مثل زنای خانه دار افسردگی نگیرن.چون تعاملاتشون بیشتره.روخیه بهتری دارن.موفق باشید

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۹ مجرد شیرازی نیمچه وکیل( کارآموز)😁 روزمرگی خاصی ندارم یا در حال درس خوندنم یا دادگاهم یا دفتر وکیل سرپرست هرجا هم بیکار بشم گوشی دست میگیرم میام اینجا 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

درکت میکنم من تموم طول ساعتم با استرس میگذره بااینکه دخترم دواده سالشه و عادت کرده تو خونه باشه و هم ...

من ارزو مستقل بودن بچهام دارم ک نفسی بخورم.تو سنی هستن نمیتونن کمک حالت باشن نه مستقل هستن بشه تنهاشون گذاشت.حتی کارای شخصیشون خودم انجام میدم.دخترم شش سالشه کارای شخصیش من باید تذکر و تاکید کنم.حتی سرویس بهداشتی بزور میره..خیلب کلافه شدم از دستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خدا بهتون انرژی و قوت زیاد بده.البته خانمای شاغل انرژی بیشتر مصرف می کنن و همین باعث میشه مثل زنای خ ...

ممنون 

من با کارم واقعا خوشحال گرچه خیلی وقتها بابت بی خوابی عذاب میکشم یا از نظر جسمی خسته میشم کف پاهام ذوق ذوق می‌کنه اما از نظر روحی فوق‌العاده راضی ام ابدا خونه نشستن و سکون دوست ندارم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

خانمای شاغل میرسید کتاب بخونید؟؟؟ من باتوجه به تایم کارم و حالا باشگاه و زبان خودم و دخترم و کارای خونه اینا دوست دارم کتاب بخونم اخرین کتابمو یکی دوسال پیش خوندم که 6 ماه طول کشید  ولی دوست دارم بخونم دخترمم الگو برداری کنه حتی شده شبی 2و3 صفحه بخونم ولی هرکاری میکنم میبینم وقت کم میارم یا زمان استراحتم مجبورم با همسرم فیلم ببینیم ..شما میرسید واسه کتاب خوندن اینا ....

سلام منم ۳۹ سالمه،متاهلم دوتا دختر دارم،خانه دارم،خیلی تو خونه بی حوصلم،ورزشم یه مدت می‌کردم الان و ...

اگه دخترات بزرگ شدن،بزای خودت ب کاری ک ذوس داری وقت بزار برای روحیت خوبه‌.کارای ک بهت خوش میگذره انجام بده..من دلم میخواد ورزش کنم.مسافرت برم.کارای ک دوس دارم انجام بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خانمای شاغل میرسید کتاب بخونید؟؟؟ من باتوجه به تایم کارم و حالا باشگاه و زبان خودم و دخترم و کارای خ ...

من داستان ساده شده شاهنامه را خریدم شبها برای بچه هام میخونم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

سی و یک ساله

14ساله متاهلم 

۲فرزند دارم سومی هم فهمیدم باردارم😐

خانه دارم و در حال حاضر به هرچیزی فکر میکنم حالت تهو میگیرم 😞😁

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...
هیچ وقت فکر نمی‌کردم بشینم خونه و شوهر داری و بچه داری کنم. دقیقا روزای سختی رو دارم میگذرونم. انشال ...

منم تو این خال و هوام‌.درکتون میکنم.فکر نمیکردم اسیر شوهر و بچه غرغرو بشم..‌شوهرم کلا ادم بسیار حساسی بوذ.الان ی خورده بهتر شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من ارزو مستقل بودن بچهام دارم ک نفسی بخورم.تو سنی هستن نمیتونن کمک حالت باشن نه مستقل هستن بشه تنهاش ...

میفهمم یکم دیگه دخترت مدرسه بره شاید یکم راحتتر بشی منم دخترم گاهی کارای شخصیشو خودم میکنم فقط بخاطر اخلاق استرسی و وسواسی که دارم کم کم همه چی بهتر میشه نگران نباش هیچ چیز همیشگی نیس

نههه رز زدن بهتره تا ادم جر بخوره از درد

زژ اره..ولی دایمی نیس..لذت ب اینه بیدار شی ببیتی احتیاج ب ازایش نداری صورتت اب بزن بپر بیرون،خیلی حال میده 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

منم تو این خال و هوام‌.درکتون میکنم.فکر نمیکردم اسیر شوهر و بچه غرغرو بشم..‌شوهرم کلا ادم بسیار حساس ...

مرسی که درک می‌کنی گلم. انشالله روزای خوب برای ما هم بیاد و خوشبختی و حال خوب رو تجربه کنیم💚🙏. 

۳۴ بچه ندار م خا نه دار پیلا تس می ر م د ر حال اموزش پیا نو

پیلاتس ببخشید چیه؟خیلی خوبه ک کاری ک ازش لذت میبرید انجام میدین

1
5
10
15
20
25
30
35
40