2777
2789

سلام دوستان

من به علت مشکلاتی که تو بارداری داشتم زیاد سونو دو بعدی شدم، مثلا ۳ هفته پشت هم، می خوام ببینم کسی تجربه مشابه داشته؟؟؟ ممکنه واسه نی نی مشکل ایجاد کنه؟؟؟؟؟؟؟

انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.

هیچکی همچین تجربه ای نداره؟ من الان وارد ماه ۵ شدم و تا الان ۸ دفعه سونو دادم، نگرانم.

انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکی همچین تجربه ای نداره؟ من الان وارد ماه ۵ شدم و تا الان ۸ دفعه سونو دادم، نگرانم.

عزبزم نمی خواد نگران باشی سونو هیچ عوارضی نداره

من خودمم تو ماههای اول به خاطر مشکلاتم زیاد سونو شدم

فقط 4 بار سونو واژینال شدم.

یلدا جان من تو ماه ششم، ۵تا سونو دادم، تقریبا هفته ای یکی، خدا را شکر دخترم مشکلی پیدا نکرد

ممنونم عزیزم واقعا نگران این موضوع شدم.

عزبزم نمی خواد نگران باشی سونو هیچ عوارضی نداره من خودمم تو ماههای اول به خاطر مشکلاتم زیاد سونو شد ...

منم این ماه دقیقا اینطور شدم

یک هفته به خاطر فشار خون بالا

یک بار بخاطر چک دهانه سرویکس

یک هفته بخاطر قلبش و حرکاتش

همه اینا پشت هم، حالا دکترم میگه برو آنومالی دیگه جرات ندارم

منم این ماه دقیقا اینطور شدم یک هفته به خاطر فشار خون بالا یک بار بخاطر چک دهانه سرویکس یک هفته ب ...

با خیال راحت برو اصلا نترس سونو امواج صوت.

اصلا نگران نباش خیلی از بجه ها تو همین سایت هستند به خاطر مشکلاتشون ماهی چند بار باید سونو برند.

سونو های چند بعدی اونم اگه زیاد بدی خوب نیست

با خیال راحت برو اصلا نترس سونو امواج صوت. اصلا نگران نباش خیلی از بجه ها تو همین سایت هستند به خاط ...

ممنونم عزیزم، پس سونومو میرم و بهش فکر نمی کنم، خدا خودش از هم نی نی هامون مراقبت کنه انشاالله.

ممنونم عزیزم واقعا نگران این موضوع شدم.

من تا هفته 26 

12 بار سونو دادم 

دوبارش داخلی 

سه بارش سه بعدی 

یک بارش معمولی 

بقیشم که معمولی

دخترم منو ببخش💔 عذاب وجدان شدید باعث شده هیچوقت نتونم خوشحال باشم 😔

من تا هفته 26  12 بار سونو دادم  دوبارش داخلی  سه بارش سه بعدی  یک بارش معمو ...

پس من تنها کسی نیستم که هی سونوم کردن، حس می کردم بیش از حد دیگه سونو شدم.