2821
2789

چندروزه آزمایشم مثبت شده اما دقیقا رو خطی که زیر شکم هست طرف چپ انگار یه کوچولو ورم داره خیلی میترسم نکنه خارج رحمی باشه 

نرفتی سونو اولیه؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان تقریبا سه روزه بعد بی بی چک های مثبت آزمایش دادم و مثبت بود بتام ۳۷بود خیلی زود نیس برا سنو

برامن همین ک مثبت شد دکترگفت هفته ی بعد بیا بنویسم برو سونو خدای نکرده خارج رحمی و بارداری پوچ نباشه درواقع ی هفته بعدش رفتم سونو

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
برامن همین ک مثبت شد دکترگفت هفته ی بعد بیا بنویسم برو سونو خدای نکرده خارج رحمی و بارداری پوچ نباشه ...

من انگار خیلی زود فهمیدم که باردارم چون بتام روز ازمایش هنوز پایین بود

سنو شکمی؟

ن واژینال بود برامن اونجا خارج رحمی معلوم میشه

من انگار خیلی زود فهمیدم که باردارم چون بتام روز ازمایش هنوز پایین بود

بنظرم اگه خیلی نگرانی تحت نطر ی متخصص باش بزار مرحله ب مرحله دکترت پیش ببره جلو اینجوری ازاسترس ازپا میفتی من هررررررچی دکترم میگه مو ب موانجام میدم سپردم بخداتوکل بخودش 

برای سونو که خیییییلی زوده الان بری هیچی رو نشون نمی ده که باید بتا بره بالای هزار بری سونو در مورد برجستگی که میگی هم عزیزم هنوز با توجه به عدد بتات جنین رشدی نکرده که ایجاد برجستگی هم بکنه بیخود خودتو نگران نکن اگه دیگه خیلی نگرانی از پزشک زنان دکتر ساینا کمک بگیر

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز