2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد بلند و هیکل خفن 

این دو تا کلا با همن وگرنه ادم دراز ۱۹۰ سانتی لاغر خشک یا چاق به چه درد میخوره😐😑

ولی حقیقتا اخلاق خیلی مهم تره

من به اولین پسری که از سلیقم تو هر چیزی تعریف کنه جواب مثبت میدم😐😂😂😂😂💅🏻

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

هیکل بازو 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

دستاش از دست های مرد خوشم میاد مخصوصا اگه درشت و تیره رنگ و زمخت باشه

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

تیپ و استایل

تر و تمیز بودن (لباس مرتب، عطر و...)

ادب و نوع برخورد

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

در نگاه اول قد بلند و هیکل ورزشی و ورزیده (خصوصا جلو بازو و شونه پهن).

در کنارش خوشتیپی و خوشبو بودنش.

بعدم رنگ و فرم چشم و ابروهاش.

اینارو داشته باشه شدیدا مشتاق میشم باهاش هم کلام و آشنا شم ببینم با جنم هست یا طبل تو خالیه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پیداس هیچکدومشو نداریا😂😂😂😂پسری که توجه بهش میشه نمیاد تو نینی سایت تاپیک بزنه بپرسه😂😂😂😂قدرت و پول بدبخت نبودن به قول دوستمون اعتماد بنفس داشتن. مهم تر تو نینی سایت نباشه پسری که تو نینی سایته بنظرم خیلی دیگه هیچ جا بهش توجه نمیشه میاد اینجا وگرنه والا داداش ما اصلا نمیدونن نی نی سایت چیه چون صبح تا شب یا کارن یا مهمونی کلا حس خوبی به پسرای تو نی نی سایت ندارم 

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.