2777
2789

من برای این کار ۱۷۰۰قالب خریدم الان مسئول قرار دادشون میگه باید یکی دیگه هم بگیری گفت اگه نمیخوای هم ما پول قالب رو برمیگردونیم ویکی دیگه رو به جات ثبت نام میکنیم تو تاپیک قبلم توضیح دادم و فکر میکردم کلاهبرداریه

حالا نظر شما چیه چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گولت زدن که فقط قالب بفروشن یعنی متوجه نیسی خودت?😐

آخه امروز بایکی از مسئول هاش صحبت کردم گفت اگه نمی خوای قالب رو عکسش رو بفرست می‌فروشیم و پولت رو برمیگردونیم

گفت ولی اگه میخوای باید یه قالب دیگه هم تهیه کنی ولی من ندارم الان بخوام همچین کاری کنم تازه بهم گفت آدرست کد پستی و یه شماره کارت با مشخصات بفرست تا پودر سنگ رو بیاریم برات

شما شنیدین در مورد این کار به نظرتون کلاهبرداریه؟

نشنیدم ولی عقلم اینو میگه اولا قالب انقد گرون نیست...دوما اگه همچین کاری باشه متقاضی زیاده چرا انقد اصرار کنن بهت!

تو بگو پولمو پس بدین ببین چیکار میکنن

نشنیدم ولی عقلم اینو میگه اولا قالب انقد گرون نیست...دوما اگه همچین کاری باشه متقاضی زیاده چرا انقد ...

ممنون از راهنماییت خیلی سردرگم هستم نمیدونم چیکار کنم