2789

امروز بالاخره آخرین امتحانم رو دادم و خداروشکر همش بجژ فیزیک نسبت به اینکه نهایی بود و دهم هستم و یکم افت کردم خوب بود. 

حالا برنامه هام تبدیل لولو به هلو از اونجایی که تو این ی ماه اصلاح هم نکردم و موهام و پوستم هم ازشون غافل بودم و د آفتاب هم نمیزدم🙈🙈

خوندن رمان چشم هایش، ملت عشق، بسامه و......  ی عالمه کتاب دارم واسه خوندن. 

دیدن سه فصل فیلم پارک ژوراسیک و دیدن دو قسمت قطب شمال و در انتهای شب و شب آهنگی و......

ورزشم رو ادامه بدم برم باگاه چون بخطر درسم ول کرده بودم. 

عضویت در کتابخونه و اینکه چند هفته استراحت میکنم و بعد تست زدن و مرور درسای دهم رو شروع میکنم. 

در آخر هم کتابهای دیگه م رو برای کنکور لازم دارم اما کتابهای تفکر و دفاعی و نگار رو که نیازی بهون نیست میخوام آتیش بزنم یا پاره کنم👿🔥🔥

شما پیشنهاد دیگه ای ندارین؟؟؟؟ 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جوری که من دانشجو هستم و از برنامه هات ذوق کردم ....منم انجامشان خواهم داد دلم خواست   

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بسه دیگه کلا سه ماهه این آزادی 💀😂

برای من چند هفته ست چون بعدش میخوام خوندم برای کنکور رو استارت بزنم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

خوشبحالت  ماک تا 20 تیر درگیریم 🥺💔

دانشجو هستید؟ 

چهار سال دیگه منم همچین وضعیتی دارم

جوری که من دانشجو هستم و از برنامه هات ذوق کردم ....منم انجامشان خواهم داد دلم خواست    

چقدر خوب🙂

خوشحالم که تونستم کمکی کرده باشم