2777
2789
عنوان

استرس هفته های اول بارداری

1541 بازدید | 20 پست

بچه ها من ۵ هفته م هست. خیلی دلم نا آرومه و یخ میکنم. استرس دارم. به خاطر اضطرابم حالت تهوع میگیرم و وقتی آرومم حالت تهوع هم ندارم. کیا مثل من بودن؟ 

چیکار کنم به نظرتون؟ 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چ استرسی داری منم اول بارداری ام تهوعت ب خاطر استرست نیست منم تهوع دارم 

ببین من نه مادرم نه خواهرم تهوع نداشتن، وقتی میرم زیر دوش آب گرم تهوعم کامل قطع میشه. وقتی میرم بیرون و حواسم پرت میشه قطع میشه. 

خودم میفهمم که از استرسه. از الان استرس زایمان دارم. هزار تا فکر و خیال تو سرمه. شما هفته چندم بارداری هستی؟

تاریخ آخرین پریودت کی بود  آزمایش خون رفتی عزیزم  منم پنج هفته م بی بی چکم پررنگ ش ...

من دکتر رفتم گفت نیاز به آزمایش خون نیست فعلا، باردار هستی، پریودیم همیشه منظم بوده. 

استرس برای زایمان و هزار چیز دیگه 

ببین من نه مادرم نه خواهرم تهوع نداشتن، وقتی میرم زیر دوش آب گرم تهوعم کامل قطع میشه. وقتی میرم بیرو ...

این افکار طبیعیه من ۶هفته ام نگران نباش بدن ها باهم فرق میکنه من از وقتی باردار شدم برخلاف بی حالی و ضعف و تهوع از لحاظ روانی نسبتأ اروم ترم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

سرت رو گرم کن و بیکار نباش.کتاب های مرتبط با تربیت فرزند بگیر و بخون

هفته های اول به خاطر پذیرش بارداری و مشیولیت سنگین مادر شدن و و و استرس طبیعیه،جلوتر بری میپذیری و از استرست کم میشه

این افکار طبیعیه من ۶هفته ام نگران نباش بدن ها باهم فرق میکنه من از وقتی باردار شدم برخلاف بی حالی و ...

شما منتظر بودی که باردار بشی؟ شکمتون هم تغییری کرده؟ 

سرت رو گرم کن و بیکار نباش.کتاب های مرتبط با تربیت فرزند بگیر و بخون هفته های اول به خاطر پذیر ...

واقعا هم همش همینه، استرس از تغییر بزرگ و پذیرش مادر شدن.