2777
2789

ترشحات تخمک گذاری چه روزی شروع میشه ؟ من دیشب ترشح داشتم امروز درد زیر دل دارم و ترشح. امروز اقدام کنم دیر نیست؟ 

۱۶ خرداد پریود شدم . امروز میشه ۱۳ سیکلم یا ۱۴؟؟؟؟ 

دکتر گفته ۱۴ سیکل برو سونو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کیت بزن دوتا خط شد اقدام کن

کیت چه‌جوریه تا حالا استفاده نکردم.‌فردا سونو واژینال باید برم . دکترم گفت روز‌۱۴ سیکلت بیا . نمی‌دونم امروز روز ۱۳ میشه یا ۱۴ .

۱۴ خرداد پریود شده بودم 

عزیزم تخمک گذاری اواسط سیکله ولی شما از یک هفته قبلش یک شب درمیون اقدام کن نگه ندار اد روز تخمک گذاری اسپرم تا پنج روز تو بدن زن زنده میمونه

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امروز ۱۱ سیکلت میشه

من تخمک گذاریم ۱۲ سیکلم هست از صبح ۱۱ هم ترشح دارم و۱۲  درد زیر دل میفهمم ک تخمک گذاری هست

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
۱۴ خرداد پریود شدم اشتباه گفتم 

پس میشه ۱۳ سیکلت

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
عزیزم تخمک گذاری اواسط سیکله ولی شما از یک هفته قبلش یک شب درمیون اقدام کن نگه ندار اد روز تخمک گذار ...

ببخشید ی سوال خصوصی در مورد اقدام میشه بپرسم درخواست دوستی بدم جواب میدین؟