2777
2789

دخترم هرررر ماه سرما میخوره پنج سالشه از سه سالگی تا الان هر ماه سرما میخوره طوری که همش تب میکنه و باید انتی بیوتیک مصرف کنه دیگه خسته شدم 

بچه های شما هم این طورین

اشتها هم اصلا نداره هر چی مولتی ویتامین میدم کیندر سانستول و فروگلوبین و...  ی ذره اشتهاش بهتر نمیشه

نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنیه بدنش ضعیفه دیگه تغذیش باید خوب کنی 

میوه فقط هندونه و خیار میخوره

اصلا اشتها نداره غذا بخوره... اینقدر غذاهای مقوی درست میکنم نمیخوره برنج در حد دوتا قاشق غذا خوری میخوره اونم جلو تلویزیون خودم هم باید بذارم دهنش خودش اصلا قاشق دست نمیگیره

درمورد سرماخوردگیش اسپری کلداماریس معجزه میکنه البته حتما با پزشکش مشورت کن ولی تا اونجایی که من میدونم بی ضرر هستش و واقعا جلوی سرماخوردگی رو میگیره من به بچم که 3 ماهش بودم میزدم و به هرکس پیشنهاد دادم فوق العاده راضی بود

دختر من تمام طول سال سرما میخوره الان پسرتون بهتره؟ 

بله دیگه خداراشکر 

خیلی کمتر مریض میشه 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

درمورد سرماخوردگیش اسپری کلداماریس معجزه میکنه البته حتما با پزشکش مشورت کن ولی تا اونجایی که من مید ...

ینی موقعی که حالش هم خوبه بزنم؟؟ 

موقع مریضی هر ۴ ساعت یکبار میزنم

میوه فقط هندونه و خیار میخوره اصلا اشتها نداره غذا بخوره... اینقدر غذاهای مقوی درست میکنم نمیخوره ب ...

ببین به چیا علاقه داره چی خیلی دوست داره

مثلا کارتون

پارک

کتاب داستان

مداد رنگی

بگو امروز ناهار و شام کامل بخوری فردا جایزه داری میبرمت پارک..یا دفتر نقاشی میخرم

هر بار فقط یه چیز کوچیک بخر بزار بخور معدش بزرگ بشه

معدش کوچیک شده قبول نمیکنه فقط یه مدت بعدش میوفته به غذا خوردن کامل

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

چیکار کردین؟؟؟ 

الان نوجوانه 

دیگه وضع تغذیه ش بهتر شد و مقاومت بدنیش بیشتره انگار 

بچه بود به شدت بد غذا بود 🥲

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

ببین به چیا علاقه داره چی خیلی دوست داره مثلا کارتون پارک کتاب داستان مداد رنگی بگو امروز ناهار ...

براش شیرینی خامه ای که همه دوست دارن میخرم میگم بخور یکم میخوره میگه بقیش میخوام بذارم برای بابام از سرکار اومد بخوره

اصلا میل نداره

غذا میخواد بجوه یا قورت بده خیلی به خودش فشار میاره اصلا میل نداره اصلا گرسنه نمیشه اصلا نمیگه گشنمه