2777
2789

بچها کسی میدونه پیامایی ک تو تلگرام پاک شده رو ایا میشه برگردوند؟

مثلا پیامای یه هفته دو هفته پیش 

این بک آپ گرفتن چطوریه قضیش؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا اونجا که اطلاع دارم نه نمیشه برای تلگرام 

برای اینستا ولی میشه

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

نمیشه متاسفم

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

تا اونجا که اطلاع دارم نه نمیشه برای تلگرام  برای اینستا ولی میشه

مطمعنی تروخدا؟ ینی صد در صد امکان ریکاوریه پیامای پاک‌شده تلگرام هیچجوره امکان پذیر نیس؟

مطمعنی؟ ینی صد در صد پیامای پاک‌ شده ریکاوری نمیشن؟

اره عزیزم منم قبلا خیلی دنبالش بودم

اما شما بازم پرس و جو کن

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

مطمعنی تروخدا؟ ینی صد در صد امکان ریکاوریه پیامای پاک‌شده تلگرام هیچجوره امکان پذیر نیس؟

والاه تا جایی که من میدونم برای اینستا هست 

یه بارم شنیدم که میگفتن اگه نسخه اندورید یا حالا ios  رو داشته باشی رو گوشیت و بعد بخوای رو ویندوزم نصب کنی موقع نصب رو لپ تاپ میپرسه که اطلاعات قبلی و رو میخواید یا نه (البته اونم نمیدونم برا چه سالی بود و از اون موقع تا حالا تلگرام چندبار آپدیت شده )

تو گوگل سرچ کردی چیزی ننوشته؟

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...