2777
2789

ما یه اپارتمان قدیمی داشتیم با همسایه ها تصمیم گرفتیم بدیم یه سازنده بسازه بعد قرار داد بستیم و طرف ساخت اما به تعهداتش عمل نکرد کلید گرفتیم یه سال توش نشستیم ، یکی از تعهداتش این بود تو سه مرحله سند به نام سازنده بزنیم مرحله اول ۰/۸موقع جواز ساخت، مرحله دوم موقع نازک کاری ساختمان اونم هشت دهم ، مرحله سوم هم هشت دهم موقع کلید دادن ، مرحله اول رو تماس گرفت همسرم رفت بنام کرد مرحله دوم و سوم تماس نگرفت بجاش همسرم تماس گرفت  گفت نمیخواد کلید هم داد و اومدیم بعو یکسال طبق قرار داد هیچکدام از تعهداتشو رعایت نکرد سند نداد حتی پایان کارم نگرفته بود  کارهای تلفن و فاضلاب و اب و ... هم ما انجام دادیم خلاصه اسفند پارسال همسرم و همسایه ها ازش شکایت کردن بابت عدم پرداختن به تعهداتش حتی موصوع هشت دهم هم گفتن تو شکایتشون حالا یکماهه بدو بدو رفته پایانکار گرفته و از ما و سه تا همسایه ها شکایت کرده که چرا اون هشت دهم بهش ندادیم و ادعای خسارت ۳۰۰ میلیونی از هر کدام کرده

یه چک هم داده که رسما کلاهبرداریه یعنی اینکه اون چک بنام پدرشه با امضای خودش و داده بما بعنوان ضمانت 

الان دادگاه ما که اسفند شکایت کردیم افتاده مهر این اقا طبق تهعدش باید اسفند پارسال بما سند میداد که نداد و ما ازش شکایت کردیم 

الان ما میتونیم کاری کنیم یا خیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درضمن این اقا نه تماسهاشو جواب میداده نه پیامهاشو و اینکه هیچکدوم از همسایه اون مقدار رو انتقال ندادن چونکه نگفته بوده نه کتبی نه شفاهی و موقع تحویل کدیدم خودش گفت نمیخواد و کلید رو داد بما میتونست کلید رو تا موقع انتقال نده و همسرم وقتی گفت بریم انتقال بدیم گفت لازم نیست

اره میتونید کاری کنید چون به تهدات قرارد داد پایبند نبود 

خب این اقا ادعا کرده من هر چی گفتم بیا هشت دهم رو بزن به نامم نیومده در حالی که اصلا نگفت و همسرمم هرچی گفت گوش نداد اسفند ماه همسرم بابت این موضوع و سایر تعهداتش ازش شکایت کرده ایا میتونه خسارت بگیره

نه ببخشید پاینکار منظورم بود 

نمیدونیم ندیدیم فقط شنیدیم گرفته 

فقط اینکه موقعی  که ازش شکایت کردیم پایانکار نگرفته بود حالا دادگاه ما مهر ماهه این اقا با پارتی ابلاغیه داده از ما خسارت خواسته 

ما اسفند شکایت کردیم 

ایا بازم حق با ما میشه یا نه؟

خب این اقا ادعا کرده من هر چی گفتم بیا هشت دهم رو بزن به نامم نیومده در حالی که اصلا نگفت و همسرمم ه ...

پایین اون قرارد یه چندتا اخیتار هست که اکه طرف به تهدات خود عمل نکنه خسارت وارد شده رو باید جبران کنه اونم که امضا کرده و اگه شکایت کردید بله میتونید خسارت بگیرید به نظر من طرف زرنگه با یه وکیل خوب مشورت کنید حتما

نمیدونیم ندیدیم فقط شنیدیم گرفته  فقط اینکه موقعی  که ازش شکایت کردیم پایانکار نگرفته ...

خوب یه جای کارش میلنگه حتما اون پایانکارو ببنید مه قانونی یا ن عیر قانونی بود باز شکایت کنید خودش باید خسارتی رو که زده رو جلران کنه به تهداتش عمل نکرده اول به اون رسیدگی میشه بعد دادگاه اکه تشخیص داد که شماهم مقصرید اون‌موقع میتونه از شما خسارت بگیره

پایین اون قرارد یه چندتا اخیتار هست که اکه طرف به تهدات خود عمل نکنه خسارت وارد شده رو باید جبران کن ...

منظورم اینه سازنده ازما شکایت کرده و بابت اون انتقال سند ازمون خسترت خواسته 

ولی اصلا بما نگفت بیایید انتقال بدید همسرمم میگفت گوش نمیداو

همسرم علاوه بر شکایات دیگه ش و عدم انجام تعهداتش بابت این موضوع که هر چی بهش گفتیم بیا انتقال سند بدزم نیومده هم شکایت کرده

حالا سازنده ابلاغیه داده و ادعای خسارتم ازمون کرده بابت انتقال هشت دهم سند امروز ابلغیه اومده برامون ایا سازنده میتونه برنده بشه یا نه 

شکایت رو سکایته

خوب یه جای کارش میلنگه حتما اون پایانکارو ببنید مه قانونی یا ن عیر قانونی بود باز شکایت کنید خودش با ...

پس همینجوری الکی خسارت نمیگیرن درسته 

در مورد چک ضمانتش چطور ؟اخه چک بنام باباشه با امضای خودش 

بعدشم موقعی که ما شکایت کردیم اصلا پایانکار نگرفته 

ما حتی بابت اینکه ازش خواستیم بیاد سند انتقال بده و نیومده هم شکایت کردیم 

خوب یه جای کارش میلنگه حتما اون پایانکارو ببنید مه قانونی یا ن عیر قانونی بود باز شکایت کنید خودش با ...

یعنی ما هر چی بهش گفتیم بیا هشت دهمتو بدزم بهت گوش نمیداد تا وقتی اسفند ازش شکایت کردیم و این موضوع هم عنوان کردیم و بابتش شکایت کردیم چرا سر موعد علی رقم تماسهای مکرر نیومد سند انتقال بده بنام خودش 

بعد حالا اون رفته ابلاغیه و ادعای خسارت کرده که چرا ما بهش سند انتقال ندادیم 

ما اسفند شکایت کردیم اون دو سه روزه