2777
2789
عنوان

بارداری دوقلویی

82 بازدید | 9 پست

خانوما ممکنه آنومالی جنسیت دوقلویی رو اشتباه بگه؟به من گفت دو تا دختر ولی تا حالا تهوع تغییر قیافه افزایش وزن اینا هیچی نداشتم خیلی شک دارم

یکیش 17 هفته بود یکیش 16 هفته

روز تخمک گذاری هم اقدام کرده بودم و قرص لتروزول هم مصرف کردم موندم به اینام ربط داشته جنسیت یا نه

وقتی گفته دختره دیگه شک به دلت راه نده عزیزم..میدونم‌دوست داشتی حداقل یکیش پسر باشه ولی دیگه شده وناراحت نباش

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا باورم نمیشه هر دو دختر شده

اره میدونم سخته درکت میکنم..ولی اگر قبلش با برنامه ریزی ودارو ودکتر تعیین جنسیت میرفتی جلو حتما حداقل یکیش پسر میشد

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

اره میدونم سخته درکت میکنم..ولی اگر قبلش با برنامه ریزی ودارو ودکتر تعیین جنسیت میرفتی جلو حتما حداق ...

خب دارو گفتم که لتروزول مصرف کردم روز تخمک گذاری دقیقا اقدام کردم رژیم هم خیلی رعایت میکردیم

خب دارو گفتم که لتروزول مصرف کردم روز تخمک گذاری دقیقا اقدام کردم رژیم هم خیلی رعایت میکردیم

هعی چی بگم عزیزم ایشالا هرچی خیره پیش بیاد 

سونو های قبلی هفته هاشون مثل هم بود ایندفعه یکی یه چند روز عقب تره 

قطعا همینه که شما میگید درسته.... ولی توضیح بیشتری میخوام... دوقلوها حتی از دو تخمک هم زمان بسته میشه... شایدم اینطوری نیست من اطلاعاتم کمه