زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بزرگ شدحتما درست کن منم دندونام همینجوریه هنوز پول دستم نیومدع درست کنم ادم ی خورده اذیت میشه ک مردم در موردش چه فکری میکنن وعذاب میکشه
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
آره دقیقا میگم نکنه بعدا کسی حرفی بزنه در مورد دندوناش ناراحت شه
قطعا تو روحیش تاثیر میزاره و اذیت میشه حتما پیگیری کنید
نه خوبه ولی ی سریا همینو نقطه ضعف میدونن و میزنن تو روحیش اگ توان مالیشو دارید ومیتونید حتما انجام بدید ک بزرگ تر ک شد زیاد اذیت نشه فعلا کوچولو هس مثلا ۱۴ ۱۵ سالش شد درستش کنید اون موقع ب سن بلوغ میرسه برا خودش غرور داره ی سریا با حرفاشون ممکنه مسخره کنن و غرورش خورد شه