2777
2789

ایزدین اوردینری اون اورژانس

ایرانی خوب درماتیپیک

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی بی کرم و سی سی کرم مثل ضدافتاب عمل میکنه؟؟

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
بی بی کرم و سی سی کرم مثل ضدافتاب عمل میکنه؟؟

توصیه نمیشه اس پی اف کمی داره

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....

تو اینستا دیدم ضد افتاب فیوژن و فلوریدی مای در نارنجیه محافظت شون خوبه 

من فیوژن دارم متاسفانه مدل پوست خشک اشو خریدم باهاش جوش میزنم برای من چربه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

من لافارر و سیسپرسا رو میپسندم از ایرانیا 

ابرسانم سیمپل بهم نساخت بجاش رویوال گرفتم خوبه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

بالاخره آبرسان یا ضد آفتاب ؟

من مارک راکوتن رو بهت معرفی می کنم 

هم آبرسانش هم ضد آفتام هم ژل شستشوی صورتش رو من استفاده کردم خیلی خوب بوده 

اما ضد آفتاب jute هم خیلی خوبه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم