2777
2789

الهییییییمیشه با این حال خدبت ی صلوات بفرسی انشالله نینیت سلامت و راحت بیاد بغلتتتتت ری اکشن همسرت هم بگو تگم کن🥺

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهییییییمیشه با این حال خدبت ی صلوات بفرسی انشالله نینیت سلامت و راحت بیاد بغلتتتتت ری اکشن همسرت ه ...

ممنونم عزیزم 🌹 بهترینها نصیب قلب مهربونت بشه الهی 

بغض کرد دروغ نگو گریه و خندش قاطی شده بود 🥺🥺🥺

چون یک نی نی خوشمل تو دلت برام دعا کن لطفا🥲دعا کن بهترین اتفاق بیفته امسال نتیجه خیلی خوب باشهه

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

ممنونم عزیزم 🌹 بهترینها نصیب قلب مهربونت بشه الهی  بغض کرد دروغ نگو گریه و خندش قاطی شده بود ...

الهیییی چه مامان مهربون و بابای خوش قلبی داره انشالله سلامت و راحت بیاد بغلت نینیت انشالله همیصه تو زندگی پر از حس خوب و خوشحالی باشید با نینی تون مامان گل

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
چون یک نی نی خوشمل تو دلت برام دعا کن لطفا🥲دعا کن بهترین اتفاق بیفته امسال نتیجه خیلی خوب باشهه

چشم عزیزم 😍 ایشالا لایق باشمو خدا بپذیره 

التماس دعا دارم از شمااا 

الهیییی چه مامان مهربون و بابای خوش قلبی داره انشالله سلامت و راحت بیاد بغلت نینیت انشالله همیصه تو ...

ممنونم عزیزم 🌹 😍 😍 😍 مرسی از دعا های قشنگت 

چشم عزیزم 😍 ایشالا لایق باشمو خدا بپذیره  التماس دعا دارم از شمااا

😍ممنونممم راستی مبارک باشه یادم رفت بگم😍

مبارک باشهههههههههه انشالله صحیح و سالم بزرگ بشه و به دنیا بیاد

محتاجیم🥲🤍

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

منم پنج روز دیگه موعدمه خیلی بی حال وگمر دردم بنظرتون بی بی جواب میده الان

عزیزم شرمنده یادم رفت گلم من سه روز مونده زدم هاله انداخت ولی شما دو سه روزم حداقل صبر خیلی دیر میگذره قد یه ماه میگذره هر روز ولی لقاح ممکنه دیر تشکیل شده باشه الان زوده گلم