2777
2789

تشخیصش دقیق باشه🙏🙏

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر مجتبی  نشاط فر خیابان میرداماد چطوره

اره اون نوبت پر میشه زود باید زودتر می‌گرفتی ولی حتما انومالی برو پیشش تا بند بند انگشت دست بچه چک می‌کنه و نشونت میده عجیب سونوگرافی خیلی خوبه 

دکتر مجتبی  نشاط فر خیابان میرداماد چطوره

دکتر علی رضا رضایی تو رحیم ارباب سونوگرافی پاسارگاد اونم خیلی خوبه براپسر اولم با روشن آشنا نبودم پیش احتیاط کار رفتم و یه جا دیگه گفتن دختره و از اونجایی که دوست داشتم بچم پسر باشه زدم تو نت علی رضا رضایی پیدا کردم رفتم گفت پسره تو یه روز 😂 برا بچه دومم ایران نبود منم سرچ و.. کردم با روشن آشنا شدم که رفتم فوق‌العاده بود ۵ساعت تو مطبش بودم هی رفتم داخل یه قسمتش دید گفت برو چیز شیرین بخور پیاده روی کن بیا بچرخه اصلا حرف ندارع اخلاقشم خوب نازه 🥺دلم نی نی خواست😂

دکتر علی رضا رضایی تو رحیم ارباب سونوگرافی پاسارگاد اونم خیلی خوبه براپسر اولم با روشن آشنا نبودم پی ...

عزیزدلم خدا پسرای گلت رو حفظ کنه

دکتر علی رضا رضایی تو رحیم ارباب سونوگرافی پاسارگاد اونم خیلی خوبه براپسر اولم با روشن آشنا نبودم پی ...

نشاط فر چیزی نشنیدی ازش عزیزم؟؟