2777
2789

طلا فروشی که ازش میخریم اینجوریه 

یه دفتر داره مقداری که خریدی و اسمت رو مینویسه و یه برگه بهت میده با مقدار و امضا و تاریخ 

که برگه رو بهش بدی بهت طلا یا پولشو میده 

ولی چون بهمون گفته اگر طلای ابشده ازش بگیریم دیگه نمیخره ازمون، ما همونجا پیش خودش گذاشتیم باشه

( البته طرف 20 ساله کارش اینه و ادم مطمینیه همیشه ازش میخریم) 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر طلا فروش ، ممکنه چند تا ، در گرم های مختلف داشته باشه.

مثلا بگه الان دو تا ۲۰ گرمی دارم.

اون خانم اولی گفتن ۷۰ گرم.

نه اینجور نیست، ولی کلا تو گرم های خیلی پایین دیگه ندارن.

ولی من ۲۰ گرم هم دیدم.

در مورد خانم دوم، ایشون طلا آب شده نخریدن، با طلافروششون قرارداد دارن، اونم خوبه ولی به شرط اینکه طرف مقابل بشناسی و ازش ضمانت هم داشته باشی.

چه طلا فروشیه که طلای آبشده ای که میفروشه رو خودش نمیخره

نمیدونم دیگه 

منم هیچوقت نپرسیدم دلیلشو 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
شما بالاخره یه روز میفروشیش. اون کسی که میفروشه کارش خرید و فروشه. انگ داره؟ تاحالا اصلا انگ رو چک ک ...

ما فیزیکشو نمیخریم 

فقط پولشو میدیم و فاکتورشو میگیریم 

اره انگ میدونم چیه و چطوری چک میشه 

شما فیزیکشو میخرین و میفروشین؟ بقیه طلا فروشیا میخرنش؟ مشکلی پیش نمیاد؟ 

ما فیزیکشو نمیخریم  فقط پولشو میدیم و فاکتورشو میگیریم  اره انگ میدونم چیه و چطوری چک ...

باید فاکتورشو حداقل بگیرید دیگه. فیزیکی که مشکلی نیس. شماره انگ روش خورده. وارد سیستم میکنی تایید میکنه. فروشش هم مشکل نیست آبشده رو راحت میخرن و میفروشن. من خودم سکه میگیرم راحتترم. 

باید فاکتورشو حداقل بگیرید دیگه. فیزیکی که مشکلی نیس. شماره انگ روش خورده. وارد سیستم میکنی تایید می ...

ممنون 🌹

هر طلا فروش ، ممکنه چند تا ، در گرم های مختلف داشته باشه.مثلا بگه الان دو تا ۲۰ گرمی دارم.اون خانم ا ...

سلام عزیزم درباره طلای آب شده از سایت های آنلاین مثل میلی گلد هم میشه خرید ؟ با  2 میلیون میشه؟ سود میده؟

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

سلام عزیزم درباره طلای آب شده از سایت های آنلاین مثل میلی گلد هم میشه خرید ؟ با 2 میلیون میشه؟ سود ...

من تا حالا سایتی خرید نکردم والله، اصلا تجربه هم ندارم، الکی دروغ بگم.

من حتی اب شده از مغازه هم نخریدم.

فقط دست دوم و یا شکسته زیاد میخرم

من تا حالا سایتی خرید نکردم والله، اصلا تجربه هم ندارم، الکی دروغ بگم.من حتی اب شده از مغازه هم نخری ...

آها متشکرم ، خودمم تاحالا آنلاین نخریدم طلای دست دوم یا شکسته با چه مقدار پول میشه خرید

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨