2777
2789

سلام من روزچهاردهم اخرین روز پریودیم بوده سه روزسرگیجه شدید دارم دهنم شیرین بعضی وقتاهم تلخ سردرد دارم مدام بی بی چک دیروززدم منفی بودسه سال اقدامم دیگه میترسم برم بتابدم بنظرشما حامله هستم ???گوشم کمی عفونت داره داروخوردم ولی هیچ اثری نداره تواین سه روز تقویتی وسرم هم زدم همش خوابم میاد وگیجم وسردردوسرگیجه دارم اشتهام بشدت کم شده 

گاهی انسانم آرزوست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم منفیه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

1- از سه ماه قبل از بارداری باید مصرف روزانه اسید فولیک را شروع کرد هم زن هم مرد

2- روزی 30 تا دراز نشست برید تا عضلات شکم برای زایمان سفت بشه و همین طور بعدا احتمال ترک شکم کم می شه

3- روزی چند بار مثانه و مقعد را منقبش کنید هر بار 10 دفعه برای اینکه بعدها کنترل ادرار بهتر شه

4- پدر و مادر هر دو قاووت و عرق کاسنی بخورن

5- موزیک های شاد گوش بدهید

6- روزی نیم ساعت پیاده روی کنید

7- سعی کنید برشتوک – تخمه – ذرت – خرما – خیار با نمک زیاد – لبو و شکلات بخورید

8- 14 روز قبل از پریود بعدی اقدام کنید

9- از 9 روز بعد از شروع پریود یک شب در میان شروع کنید تا 19 روز

10- مردها از سه ماه قبل ویتامین سی بخورن و ویتامین ای

11- کشمش و زنجبیل بخورید

12- بعد از نزدیکی زن باید زیر کمرش بالشت بذاره و پاها رو به بالا و بعد هم روی پهلوی راست بخوابه حداقل نیم ساعت

13- به و گلابی بخورید گلابی هر دو

14- از 4 هفته قبل شروع کنید و هفته ای یک بار سیرابی بخورید تا ویار نداشته باشید بعدها

15- قبل از بارداری آجیل و میوه های قرمز مثل هندونه و گوجه و توت فرنگی و آلبالو زیاد بخورید و ماهی سالمون و اسفناج فندق زیاد بخور خانم و البته باقالی

16- حمام آب گرم نگیرید.    

17_چهل روز صبح ناشتا گرده نخل از عطاری معروف شهرتون بخرین یک ق چای خوری با عسل مخلوط کنین خودت و همسرت بخورین و شب قبل خواب

قرص زینک هم همراه شام بخورین

همسرت ویتامین eهم بخوره

من متوجه نشدم موعد پریودت کیه؟

پریودیم نامنظم بود این ماه امپول پروژسترون زدم دهم پریودشدم تاچهاردهم تموم شد ولی خیلی کم بود الان سه روز سرگیجه خیلی شدیددارم حتی روبالشت میخوام ازاون پهلوبه این پهلوبشم اتاق دورسرم میچرخه 

گاهی انسانم آرزوست
پریودیم نامنظم بود این ماه امپول پروژسترون زدم دهم پریودشدم تاچهاردهم تموم شد ولی خیلی کم بود الان س ...

خب هنوز وقت داری

امروز روز ۱۶پریودته هنوز دو هفته دیگه تا موعدت مونده

روزای تخمک گذاریته الان

اگه پریود نامنظم داری کیت تخمک گذاری بگیر بذار ببین روز تخمکی کیه حدودا

خب هنوز وقت داری امروز روز ۱۶پریودته هنوز دو هفته دیگه تا موعدت مونده روزای تخمک گذاریته الان اگه ...

گرفتم اصلا درست درنمیادچون پریودیم نامنظم بعضی اوقات دوماه نمیشم وتنبلی دارم 

گاهی انسانم آرزوست
سلام عزیزم سرگیجه ات احتمال زیاد مربوط به عفونت گوشت هست به یه متخصص مراجعه کن 

شوهرم خودش پزشک هست گفت اونقدرعفونت نداره ازمایش بتاهم نوشته برام ولی دلم نمیخواد الکی خودموامیدوارکنم خیلی شرایط سختی هستش ازاونورم دلم خیارشورمیخواد یاپفک نمیدونم مشکلم چیه

گاهی انسانم آرزوست

میشه در خواست دوستیمو قبول کنین چندتا سوال داشتم .قبلا توشخصی بهتون پیام داده بودم .من همونم که شوهرم بهم خیانت کرده بود واون زنه بینمون دعای سیاهی گرفته بود   

اللّهم عجل الولیک الفرج