2777
2789

ما ی وام لازم داشتیم ولی بانک چندتا ضامنمون رو قبول نکرد ماهم مجبور شدیم ب ی اشنا من رو بزنیم و یک مقداریش رو بدمیش تا ضامن بشه.قراره اون قسط مقدار خودشو بده.

خلاصه الان هرماه از چند ردز قبل شوهرم شروع میکنه حرف زدن ک اخ نمیریزه .خودت باید کامل بریزی اون چند روز بعد بده.سکوت کنم ایقدر میگه تا بترکم.بگمم میریزه میگه ن توبلید همش بدی بعد چند ردز بعد بریزه.خب چ کنیم مجبور بودیم حالام فقط چندتاش گذشته دودفعه انکار یادش رفته بود حالام میگم پیامش میدم برای یاد اوری ولی ول کن نبود تا اخرداد بیداد کردم.هر ماه داستان همینه

اولشم میگم بس کن ی بار گفتی ولی ول کن نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلن بدون رضایت کامل یدمدل شوهر ها کاری نکنید و الا تا آخر فاز( من می‌دونم )اون کارتونه رو میگیرن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نگو خاهر حتا وقتی یه جوک تعریف میکنه بار اول همونو پشت سر هم ده بار تعریف میکنه

بخدا صد بار گفتم تکرار نکن ولی باز دلش دعوا میخاد انگار مریضه

یعنی کل دعوا های ما سر مسائل تکراریه

ارزو ی دعوا جدید دارم

وا اگه نریزه که پای خودش به عنوان ضامن گیره. معلومه که قسطشو میده

خب همین ضامن کارمند ک فیش حقوقی و کسر حقوق گذاشته

بنده خدا هم میده فقط دوبار یادش رفته بود چند روز بعد زنگش زدم ریخت

خودشم راضی بود چاره دیگه نداشتیم

تجربه ی کن اینه تو مسایل مالی اصلا زن نباید دخالت کنه ضامن نبره پیدا نکنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بخدا صد بار گفتم تکرار نکن ولی باز دلش دعوا میخاد انگار مریضه یعنی کل دعوا های ما سر مسائل تکراریه ...

چه فایده عادتشونه دعوا کنی فقط اعصاب خودت داغون میشه 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
ضامن شدن خیلی دردسره

اره ولی واقعا یکی مثل ما لازم داشتیم و قسطم دقیق میدیم شده قرض کنیم.کلی اشنا داشتیم بازاری کارمند هر کدوم ی بهونه بانک اورد دیگه مجبور شدیم اینم قبول نکرد تا گفتیم ی مقداریش میدیمت