2777
2789
عنوان

بیاید باهم حرص بخوریم

138 بازدید | 18 پست

بیاید توی حرص خوردن آخر شب من شریک بشید

رفتم اینستا دیدیم یکی با اسم و فامیل بچم پیج زده بهم درخواست داده کلی نگران شدم که نکنه یه نفر بخواد خودش و جای من بزنه به یکی پیام بده بدم کنه 

با کلی بدبختی سه ساعت بیدار موندن شماره طرف و در آوردیم فهمیدیم مادرشوهرمه😑

آخه چه دلیلی داره بره با اسم بچم اکانت بزنه من خوشم نمیاد فردا بگن اینم ندید پدید رفته برا بچش پیج زده نمیدونن که من نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂تنها نوه. است؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حس میکنم نگران حرف مردم نیستی فقط از اینکه اون اینکار کرده ناراحتی و میگی کاش خودم زده بودم ایششش مگه بچه ی اونه

😂😂😂😂😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وای چرا امشب همش تو این فازید یکی هم تاپیک زده بود بیاین با هم گریه کنیم

حالا خوشحالی باشه اعتقاد دارن نباید گفته بشه ‌چشم میخورن

حالا خوشحالی باشه اعتقاد دارن نباید گفته بشه ‌چشم میخورن

اینجا همه مامانن ؟ چرا هیچکس از بچه اش تاپیک نمیزنه واقعا دلم سوخت فکر کنم بدون هیچ اهمیتی بزرگشون میکنن 

یک عدد چپی 

اینجا همه مامانن ؟ چرا هیچکس از بچه اش تاپیک نمیزنه واقعا دلم سوخت فکر کنم بدون هیچ اهمیتی ...

نه بابا هست عکس میزارن و از شیرین کاری ولی خرافات هم دارن ک چشم میخوره و..