2777
2789
عنوان

شما بودین جدا میشدین؟

199 بازدید | 19 پست

۴ ساله ازدواج کردم ۴ سال برای این زندگی تلاش کردم اول هیچی نداشتیم با هزار قرض و قسط یه زمین خریدیم و یه ماشین

شوهرم اخلاقش خوب نیست تند و عصبی رفیق بازه  خیلی و اصلا حرف گوش نمیده ولی از اونطرف دست و دلبازه و مهربون 

شهر دیگه کار میکنه و چندوقت پیش بخاطر خوردن نوشیدنی با رفقاش تصادف کردن شهر دیگه دور از محل زندگیمون من خیلی استرس کشیدم که طوری نشه

الان باز بعد یک ماه که خوب شده دوباره با دوستش از عصر تا شب رفته به خوردن من گفتم بیا خونه عصبانی شد قهر کرد حرف نمیزد که چرا نذاشتی خوش باشم و اصلا انگار نه انگار که به خاطر همین کارش ضربه بزرگی به خودش زد

مدتیه دلسرد شدم از زندگی با اینکه خیلی دوستش داشتم و بخاطرش جونمم میدادم ولی دلزده شدم نمیدونم جدا بشم یا بمونم از طرفی هم میگم اینهمه سختی کشیدم حالت زندگیم تقدیم یکی دیگه کنم

ولی آدمیه که اصلا حرف گوش نمیده و درس عبرت نمیگیره

لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم

من باشم صحبت میکنم نشد ترک میکنم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرشمابچه اتون نیست که هی هرچی بخوای قبول کنه اسی اول بزاربره هیچی نگو یه مدت بزار بره ولی اتفاق افتاد بزن توسرش اگه خیلی داره بهه فشارمیاد وسایلتوجمع کن برو خونه پدرت بزرگتراتون بیان وساطت

گاهی انسانم آرزوست

حس ترس ترک شدن روبهش بده وباهاش طی کن که عوض شه!اون خیالش ازدوست داشتن وداشتنتون راحته

باهم معامله کنیدبگو مثلامن فلان کارو که تودوس داری انجام میدم به جاش توهم دیگه نوشیدنی نخور و...!یابزن به لوس بازی وازعلاقت بهش بگو ازترس وفشاری که روته غیرتیش کن اصن!ولی نجنگیده نباز🙂💚موفق باشییی امیدوارم همه چی اونجوری که دوس داری بشه

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

میگه برو براش مهم نیست

حرف شنوی از مامان و باباش داره؟ شدنیه ارتباط ش و با اون دوستاش قطع کنی؟ 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1