2777
2789
عنوان

کارشناس ارشد مامایی و بهداشت باروری هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 50 پست
به هیچ عنوان ژل بهداشتی کلا اسیدی واژن رو تغییر میده باید معاینه بشسد یا دقیقا علائم رو بگید تا دارو ...

خارش و سوزش

ترشحات زیاد 

رنگ و بو

مخصوصا حساسیت زیاد بعد از اصلاح

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل پریود طولانی دد حد ۳۰ ۴۰ روز و نامنظم چی میتونه باشه؟ و درمانش؟

پرولاکتین بالا،تیروئید،تخمدان پلی کیستیک،انواع کیستهای تخمدان،چاقی،استرس هرکدام درمان مختلف دارند و اولین کار برای علت یابی سونوگرافی در روز سوم پریودی و همینطور آزمایش fsh,tsh,t4,prl هست

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
خانم دکتر پریودی نامنظم تو سن ۱۷ طبیعیه؟

تا سه الی چهار سال بعد از منارک (اولین قاعدگی) طبیعی هست

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
خارش و سوزش ترشحات زیاد  رنگ و بو مخصوصا حساسیت زیاد بعد از اصلاح

رنگ چ بوی ترجیحات و اینکه آبکی هست یا پنیری و لخته ای؟!

عزیزم میتونم از پودر جوانه گندم استفاده کنم برای چاقی صورتم.؟۳ ماهه باردارم

بی ضرر هست دخترم به مقدار کم هرچیزی را استفاده کنید

من با دکتر زنان دوستم گفت زگیل تناسلی تو آب استخر نیست و برو ولی اینجا میگن میشه از استخر و فلان .شم ...

خیر بنده به هیچ عنوان توصیه نمیکنم استخر رو،به هر حال هرکسی نظری دارد،متاسفانه بهداشت استخر های اکثر مناطق ضعیف هستند

خود ترشحات سفید رنگه اکثرا، ولی روی لباس اثرش زرد رنگ میشه و اینکه معمولا لخته ای

پماد کلوتریمازول داخلی هرشب موقع خواب یک اپلیکاتور به مدت هفت شب و در کنارش هم قرص مترونیدازول 250 هر هشت ساعت به مدت 10 روز البته در صورت عدم بارداری و عدم اقدام به بارداری استفاده کنید برای خارش هم کرم هیدروکورتیزون بصورت موضعی هر هشت ساعت

خیر بنده به هیچ عنوان توصیه نمیکنم استخر رو،به هر حال هرکسی نظری دارد،متاسفانه بهداشت استخر های اکثر ...

زگیل تو آب زنده نمیمونه .من منظورم نشستن رو لبه های استخر بود .شما اینو نمیدونستی 🤔در مورد زگیل حرف زدم نه عفونت ساده 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
رنگ چ بوی ترجیحات و اینکه آبکی هست یا پنیری و لخته ای؟!

و یه سوال ژل بهداشتی با پی اچ ۴ و نیم

در کل استفاده اش مناسبه یا ضرر داره؟

پماد کلوتریمازول داخلی هرشب موقع خواب یک اپلیکاتور به مدت هفت شب و در کنارش هم قرص مترونیدازول 250 ه ...

خیلی ممنونم 

اون کرم آخر  هم تا ۱۰ روز استفاده بشه

زگیل تو آب زنده نمیمونه .من منظورم نشستن رو لبه های استخر بود .شما اینو نمیدونستی 🤔در مورد زگیل حرف ...

من تنها زگیل رو نگفتم دخترم بسیاری از بیماریهای جنسی و غیرجنسی منتقله از اب استخر هایی هستند که کلرزنی مناسب نشده اند در ضمن خود کلر هم برای افرادی که الرژی و آسم حتی خفیف هم دارند نامناسب هست

ب ببخشید سوال من صفحه اول بود جواب ندادید

دوباره بفرمایید لطفا سوال شما رو پیدا نکردم متاسفانه

خیلی ممنونم  اون کرم آخر  هم تا ۱۰ روز استفاده بشه

تا هروقت خارش رفع بشه