2777
2789

30 سال سابقه خدمت به بانوان عزیز رو دارم ،درخدمتم تا اگر سوالی هست پاسخ بدم. میتونید در این تاپیک بپرسید سر فرصت پاسخ میدم دخترای گلم

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه درخواست بدم بهتون 

خیر دخترم اینجا بپرسید پاسخ میدم

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
در صورت داشتن عفونت،استفاده از ژل بهداشتی مشکل رو حل میکنه؟ یا حتما نیاز به دارو و پزشک هست؟

به هیچ عنوان ژل بهداشتی کلا اسیدی واژن رو تغییر میده باید معاینه بشسد یا دقیقا علائم رو بگید تا دارو بدم خدمتتون

میشه درخواست بدم بهتون 

اگر سوالتون خصوصی هست میتونید از طریق سایت عضو کامل واتساپ بشید و به پیوی بنده مراجعه کنید و ویزیت انلاین بشید(سوالات جنسی هم پاسخگو نیست دخترم)

من با دکتر زنان دوستم گفت زگیل تناسلی تو آب استخر نیست و برو ولی اینجا میگن میشه از استخر و فلان .شما نظرت چیه .دکتر متخصص زنان و زایمان هست .خودشم جمعه باهام استخر میاد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خیر دخترم اینجا بپرسید پاسخ میدم

آخه واسه خودم نمیخوام یکی ازآشناهامون باردار نمیشه دکترم رفته هم خودش هم آزمایش اسپرم شوهرش نرمال بوده و مشکلی نداشتن و الان سه ساله ک جلوگیری هم ندارن و باردار نمیشه عکس رنگی وآمپول وقرصای باروری هم انجام داده ولی نتیجه ندیدن 

ممنون بابت این تاپیک مفید❤ توی دوره عادت ماهیانه باید از خوردن بعضی چیزها پرهیز کنیم؟ مثلا لبنیات ...

دخترم این صحبت ها از زبان افرادی هست که به طب سنتی اعتقاد دارند وگرنه از نظر علمی ثابت نشده است فقط مصرف خرما ان هم به مقدار کم در دوران قاعدگی مفید هست