2777
2789
عنوان

اختلال در سایت به علت اعمال برخی تغییرات

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 165 پست
 دقیقا 😥

گيسو كشته اين امضاتم بزار جوهر عقدنامه خشك بشه، اتيكت رو وسايلات كنده بشه بد 😂😂😂😂 

١١ماه ازدواج كردي 🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

خواهشا گزینه خواندم بعد از ارسال پست و حذف و.... رو بردارید

اگر ممکنه موضوعات مورد علاقه تعداد پستهارو بزنید و از جایی که نخواندیم بیاد

تو قسمت تبادل نظر تاپیکها بر اساس تاریخ نباشه مثل قبل با پست جدید بالا بیاد

با تشکر

دلم جز هوایت هوایی ندارد............

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهشا گزینه خواندم بعد از ارسال پست و حذف و.... رو بردارید اگر ممکنه موضوعات مورد علاقه تعداد پسته ...

مطمئن باشید همه مواردی که کاربران مطرح میکنن بررسی میشه و هر کدام که امکان پذیر باشه اجرا میشه.

ارژنگ‌کیه پاریس ؟ 

اسم نی نی سایتیه شوهره بدبختم😂😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

گزینه مستقیم بزارید فیلم بزاریم😇😁😁

مثل عکس😁😐

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

گزینه وویسم بزارید دستمون خستع میشع😔

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
مطمئن باشید همه مواردی که کاربران مطرح میکنن بررسی میشه و هر کدام که امکان پذیر باشه اجرا میشه.

ممنون از اطلاع رسانی تون 

خداقوت به شما و تیم فنی  و خانم تهرانی

برای خانم تهرانی پیام دادم درباره مشکلی که با اومدن گزینه نشون دادن آنلاین کاربری ها پیدا شده البته همیشگی نیست موفق باشید 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
گزينه ي عكسو برگردونيد،چراغ آن لاينم همينطور

لطفا مطالعه کنید این دو تاپیک رو. ممنون از شما

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1385132/بهبود-کیفیت-و-سرعت-آپلود-تصاویر

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1385135/امکان-جدید-نمایش-کاربران-آنلاین

ممنون از شما بابت گزارش مواردی که به بهبود سایت کمک میکنه.

خواهش میکنم 

خانم تهرانی لطف کردن تاپیک زدن درباره آموزش تاپیک زدن که بوسیله ویدیو آموزش داده میشه من ایران نیستم ولی با سرعت نت ایران این آموزش ها زیاد بازده نداره لطف کنید برای کاربران که عضو میشن یک تاپیک با تصویر و توضیحات هم قرار بدید مثل ورژن قبلی 

این سوال که چطور تاپیک بزنیم در اکثر تاپیک ها پرسیده میشه اگر تاپیکی هم هست که آموزش میده و من ندیدم  لطف کنید سنجاق کنید به قسمت سخن مدیر بعنوان یک بخش که استفاده کنن ممنون 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
خواهش میکنم  خانم تهرانی لطف کردن تاپیک زدن درباره آموزش تاپیک زدن که بوسیله ویدیو آموزش داده ...

حتما آموزش تصویری هم اضافه میشه. تصاویر هم آماده هستش.

البته در ایران سرعت اینترنت بهتر از سال های گذشته شده. همچنین سیستم ویدیو نی نی سایت به این صورت کار میکنه که با توجه به سرعت اینترنت کاربر ویدیو رو پخش میکنه. یعنی اگر سرعت اینترنت مناسب نباشه قطعا ویدیو با حجم و کیفیت کمتر پخش میشه.