2777
2789
عنوان

اختلال در سایت به علت اعمال برخی تغییرات

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 165 پست
اوووووف مبارك باشه پيشاپيش دوستم   100 سال با خوشبختي زندگي كنيد كنار هم      

هوم جوووونم😚😚😚

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

حالا که تیم فنی دارن زحمت میکشن بگین بیزحمت اون گزینهء حذف تاپیک رو هم برگردونن تغییرات در راستای پ ...

ممنون از شما. قطعا این موضوع به زودی مطرح و بررسی میشه و نتیجه رو به همه اعلام میکنیم. در مرحله اول اولویت سرعت و بهینه تر شدن سایت هست. مطمئن باشید کلی امکان جدید و جذاب به سایت اضافه خواهد شد که همگی قبل از اجرایی شدن معرفی میشن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😀 مفالکه😆 ارژنگ  & پریس  پیوندتان سه چارک 💏 جلوی نی نی یار 😂😂

😂😂😂😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

کاش میشد یه کاری کرد مرد توسایت نبود،من که میترسم والا

نمیشه که بلاخره باید ۴ تا مرد بالای سرما باشه یانه‌؟

به فکر امنیتتون باشید

آقایون نباشند ک تاپیکای اقدام و خیانت جلو نمیره که

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نمیشه که بلاخره باید ۴ تا مرد بالای سرما باشه یانه‌؟ به فکر امنیتتون باشید آقایون نباشند ک تاپیکای ...

خیلی باحالی😜

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼

نی نی یار چرا کاربر محبوبه لامپ سبز داره که نشونه ی انلایین بودنه؟

ما چرا نداریم ؟

محبوبه 😂😂😅😂😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”