2777
2789
عنوان

اختلال در سایت به علت اعمال برخی تغییرات

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 165 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی که خبر رسانی میکنید خیلی خوبه ادم احساس میکنه که براتون کاربر مهم هست خیلی از سایت ها اصلا به سلیقه کاربر کاری ندارن و هر جور خودشون دوست داشته باشن سایت تغییر میدن ولی نی نی سایت خیلی خوبه بی زحمت تغیرات رو هم اعلام کنید که ماهم در جریان باشیم ممنونم   

حتما آموزش تصویری هم اضافه میشه. تصاویر هم آماده هستش. البته در ایران سرعت اینترنت بهتر از سال های ...

خیلی عالیه 

تصمیم داشتیم تاپیک آموزش بزنیم مثل ورژن قبلی پس بفکر انجام اینکار هستید امیدوارم همزمان با فعالیت رسمی ورژن جدید اینکار انجام بشه 

سپاس از پاسخ گویی تون 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
مرسی که خبر رسانی میکنید خیلی خوبه ادم احساس میکنه که براتون کاربر مهم هست خیلی از سایت ها اصلا به س ...

خواهش میکنم. حتما همه کاربرها برای ما عزیز و مهم هستند. سعی میکنیم همه تغییرات را اطلاع رسانی کنیم.

من ی سوال دارم 

نی نی یار پارتی بازی داشتیم ؟شما تازه اومدی چجوری نی نی یار شدی ؟ منم فضول شرمنده 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
قطعا با انرژی های مثبتی که از سمت شما کاربرهای عزیز میاد سایت با قدرت بیشتری به کارش ادامه میده. قطع ...

تروخداکاری کنید بشه اعلان هارو همشو باهم پاک کنیم اونجوری یکی یکی زمان بره. پستا یقدیم دوستان روهم بشه خوند.

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

سلام من تازه عضو شدم چجوري بايد تايپيک بزنم؟                       

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
من با موبایل که میخوام کامنت بذارم تا روی کلید اسپیس میزنم ارور میده و مرورگرم رفرش میشه کی میدونه ع ...

لطفا از صفحه خودتون عکس بگیرید و برای یکی از نی نی یارها ارسال کنید.