2777
2789
عنوان

کلی حسرت رو دلمه 😔

141 بازدید | 12 پست

۱۵ سالم بود که ازدواج کردم الان ۲۴ سالمه .. درسمو با چه سختی خوندم به خاطر بچه دانشگاهم نصفه مونده الانم نمیدونم میتونم ادامه بدم یانه وقتی هم سن های خودمو میبینم   که عشق و حال میکنن تفریح گردش   خواستگار دانشگاه  واقعا دلم میگیره  از سن کم تو سختی زندگی افتادم  واقعا افسرده شدم انقد فکر و خیال کردم  حالم خوب نیست.هعی خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوضش تو چند سال جلویی ، حالتو بد نکن به خودت انرژی بد نده 

اتفاقا کلی عقب افتادم الان بچم دوسالشه نمی‌دونم درسمو چجوری ادامه بدم؟نصفه خوندم کلی هم براش سختی کشیدم  

میخام لذت ببرم ولی این حسرت ها جلوی لذتمو میگیره

ببین همه ادما یسری حسرتا دارن دیگه

هر کس یجور

ممکنه بگی نه فلان چیز تو زندگی فلان کس که حسرت بحساب نمیاد ( ولی اون داره حسرت میکشه)

حالا این دخترا رو هم نبین مجردن تفریح میرن فلان پای صحبتاشون باید بشینی ببینی چه دردایی دارن

امیدوارم زندگیت به کامت باشه عزیرم

ببین همه ادما یسری حسرتا دارن دیگه هر کس یجور ممکنه بگی نه فلان چیز تو زندگی فلان کس که حسرت بحساب ...

ممنونم مهربونم 

ولی مثلا  دوستم که همه چیزش اوکیه‌  الان میگه منتظر خواستگار خوبم که ازدواج کنم همین اینم شد حسرت آخه.؟

ممنونم مهربونم  ولی مثلا  دوستم که همه چیزش اوکیه‌  الان میگه منتظر خواستگار خوبم که ...

بعنوان کسی ک سالهاست منتظر خواستگار خوبه دوستتو درک میکنم

ادما تا تو شرایط هم نباشن همو متوحه نمیشن

بعنوان کسی ک سالهاست منتظر خواستگار خوبه دوستتو درک میکنم ادما تا تو شرایط هم نباشن همو متوحه نمیشن

الان من میگم خواستگار میخاد چیکار بابا عشق کن  تفریح خاستکارم به وقتش میاد .. بر عکس من که الان دوست داشتم مجرد باشم 

الان من میگم خواستگار میخاد چیکار بابا عشق کن  تفریح خاستکارم به وقتش میاد .. بر عکس من که الان ...

ببین ن مجردی بهشته ن متاهلی

متاهلی خیلی مسئولیت داره من خودم با اینکه بی نهایت دوس دارم متاهل بشم اما تا قضیه ازدواج یکمی جدی میشه سراسر استرس میشم

کار خونه، تفاهم با همسر ، ارتباط با ادمای جدید، بچه و مسئولیتش

تازه من ۳۴ سالمه بچه هم نیستم

ولی چی باید بپذیرمش چون بسری محاسن هم داره

من تا پارسال بشدت متنفر بودم از ابنکه محردم اصلا دوست نداشتم...چون کلا ازدواجیم...غصه میخوردمااااا از ۲۲سالگی غصه میخوردم چرا متاهل نبستم

ولی از مارساله دارم لذت میبرم ازش بعد از ۱. ۱۲ سال

الان اونقد مجردی برام قشنگه

قطعا برای متاهلی هم همین جوریه

حسامون شبیه هم بود ولی شرایطمون فرق داشت

ببین ن مجردی بهشته ن متاهلی متاهلی خیلی مسئولیت داره من خودم با اینکه بی نهایت دوس دارم متاهل بشم ا ...

انشالله یه بخت خوب نصیبت‌ بشه آره دقیقا ولی عکس هم

انشالله یه بخت خوب نصیبت‌ بشه آره دقیقا ولی عکس هم

ممنونم فداتشم

ایشالا سراسر زندگیت پر از لحظات خوب باشه

فردا صبح ک بیدار شدی بعد هر نفس عمیقی که کشیدی بابت زندگی قشنگت خدا رو شکر بگو

یه روز اینو امتحان کن