2777
2789
عنوان

طلاق

225 بازدید | 6 پست

شوهرم به من تهمت زد که مریضم و عفونت دارم . هر دکتری که میرفتم بم میگفتن سالمی و هیچیت نیست مادرش و خواهرش با من میومدن و حرفای دکتر رو شنیدن 

اما می‌گفت موقع رابطه بوی بدی ازت میاد به طوری که بو فضای اتاق رو پر می‌کنه . عجیب اینجا ست که بو رو فقط خودش حس می‌کنه 

آزمایش و سونو و همه چی نشون داد سالمم

.. یه روز صبح هم از خواب بیدار شد بم گفت جمع کن برو خونه بابات 😔 حتی یک ماه هم از عروسی نگذشته بود 

بعد هم رفت دادخواست طلاق داد و آبروم رو به دروغ پیش مردا بُرد . حرفای ج ن س ی و اتاق خواب رو زد . 

آبرو شرف برام نزاشت ... روانمو داغون کرد الهی که خیر نبینه 

دلم طلاق نمی‌خواست 

چون شدم حرف سر زبون مرد و زن 

حاضر بودم با اخلاق گندش بسازم اما اینطوری نیوفتم سر زبونا😔😔😔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واه چه بیشرف .تو دادگاه‌گفت؟

ای کاش توو دادگاه می‌گفت ، حرفی نبود 

اما جلو مردا فامیلش گفت.  اونم با جزییات ، فکر کن از خونریزی شب اول عروسی بگیر که چقدر خون اومد ازم . بعدش گفت خودشو منقبض می‌کنه نمی‌زاره کارمو بکنم و در آخر هم بوی بد ازش خارج میشه و دختره مریضه . طوری که بش گفتن بسه زشته ادامه نده . من ناموسش بودم چطور تونست اون حرفا رو بزنه 

فکر نکنم مردی با زنش همچین کاری کرده که این روانی با من کرد

ای کاش توو دادگاه می‌گفت ، حرفی نبود  اما جلو مردا فامیلش گفت.  اونم با جزییات ، فکر کن ا ...

خاک توسرش معنی حریم رو نمیدونه بیشرف ناموس هم نمیدونه یعنی چی اصلا ابروی تو نرفته ابروی خودشو برده