2777
2789
عنوان

از خودتون چی دارین؟ خونه ، ماشین ، مغازه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 126 پست
انشالله در آینده به شغل مورد علاقه برسم و بتونم درآمد خودم رو صرف خرید دارایی کنم 

انشالله

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی متاسفانه چون درآمدی ندارم هنوز🥲هرچی دارم خانوادم خریدند.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
نه میام پز بدم

حتما با هم... ستر پولدار شدی ؟😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

خونواده جذابتره ک. هرچی بدست میارین باهم بدست میارین. من هرچی خریدیم هم خودم هم شوهرم پول گذاشتیم با ...

آره، در کل خوبه، هر کس هم داره عالی مبارکش باشه، اما میدونی اینکه مالت رو خودت بدست بیاری یه چیز دیگست و البته بودنشم دست کس دیگه ای نیست، یه جور دیگه ایه، اما خب وسایل جمعی زندگی که با هم لذت می بریم جای خود داره، مثل ماشین بابا، سرویس بشقاب جهاز مامان، اینا هم یه لذتی خاص و نوستالژیک دارن، من منظورم از جنبه ی روی پا خود ایستادن و اینکه اگه هیچ کس نخواد یا نشه وسایلش رو به اشتراک بزاره و یه زن خودش باشه و خودش هست..

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

تنها نیستی😂😂😂😂😂حتی گوشیمم مال خودم نیس😂

منم همینطور حتی لباس تنمم بابام خریده😑😂هیچی ندارم شت اگه همین الان از خونه بیرونم کنن هیچکاری نمیتونم برا پول درآوردن کنم

🥺

ناله کن ک....🤣🤣

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

افسردگی مریضی استرس

بدبختی هم مادام العمر به اسمم نوشته شده 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
حتما با هم... ستر پولدار شدی ؟😂😂😂😂

نه از نات کویین ۸۰۰ ملیارد درآوردیم

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

منم همینطور حتی لباس تنمم بابام خریده😑😂هیچی ندارم شت اگه همین الان از خونه بیرونم کنن هیچکاری نمیت ...

من گدایی ام بلد نیستم😂😐

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞