2777
2789
من فک نمیکنم عشقی نسبت بهش داشته باشم ولی چون یه دختر ۵ساله دارم خیلی سختمه 

چون بچه داری  حتما حتما  از مشاور کمک بگیر  

که بمونی و زندگیتون رو درست کنید 

یا جدا بشید

اینجا برا طلاق تصمیم نگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشون دقیقا بدبختم کردن سه سال پیش قهر رفتم خونشون ولی دوباره‌کاری کردن برگردم 

شاید به خاطر بچت گفتن ولی خوب از زندگی آدم که کسی خبر نداره الانم بگو بهشون قصدم جدی نمیتونم با این آدم بسازم

یه مدت از هم دور باشید ببینید واقعا دلتون ب جدایی و نبودن طرف تو زندگیتون راضییه یا نه انشاالله هرچ ...

قربونت برم عزیزم راستش تا الانم فقط بخاطر حرف مردم و بچه کنار هم موندیم 

اگر نیت داری طلاق بگیری،تا بچت کوچیکه اینکارو کن

اگه مث من منتظرشی ک بچت بزرگ شه و بعد جداشی

سخت در اشتباهی!

هر چی بزرگتر میشن ،بیشتر میفهمن

بیشتر روشون تاثیر میزاره و افسرده و پرخاشگر میشن

قربونت برم عزیزم راستش تا الانم فقط بخاطر حرف مردم و بچه کنار هم موندیم 

اگه بچه تو زندگی عشق و احترام بین والدینش نمی بینه با جداییتون علاوه بر خودتون ب بچه هم لطف می کنید

شاید به خاطر بچت گفتن ولی خوب از زندگی آدم که کسی خبر نداره الانم بگو بهشون قصدم جدی نمیتونم با این ...

من با سرو صورت و بدن کبود   فرار کردم تو خونه اونا با وجود اینکه ب زور منو شوهر دادن پشتمو نگرفتن دوبار پس فرستادن منو منم تو این سه سال دیگه از مشکلاتم نگفتم بهشون الانم میخوام نگم

من با سرو صورت و بدن کبود   فرار کردم تو خونه اونا با وجود اینکه ب زور منو شوهر دادن پشتمو ...

پس نگو حق داری طلاق بگیر دست بچتم بگیر برو زندگیتو کن ارزش نداره به خدا بچه ایی که پدر و مادرش در حال دعوا باشن بعدا زندگیشو داغون میکنه مثل من میشه افسرده🙂اگه طلاق بگیری به اون بچه هم لطف بزرگی کردی

پس نگو حق داری طلاق بگیر دست بچتم بگیر برو زندگیتو کن ارزش نداره به خدا بچه ایی که پدر و مادرش در حا ...

دقیقا خودمم پدر مادرم همیشه در حال دعوا بودن انقدر ک هیچ محبتی ب من نداشتن با اینکه یه دونه دختر بودم ولی برا دو تا داداشم جون میدن