خانوما از بی فکری و بیکاری همسرم خسته شدم و میخواستم با وجود دوتا دختر ۱ ساله و ۳ و نیم ساله جدا شم البته بهش نگفتم میخوام جدا شما. فقط تصمیمم رو قطعی گرفتم،
ولی برای مهریه شوهرم اموال خاصی نداره چن تا زمین بدون آب و یه ماشین داغون خراب و یه خونه داریم تو ده البته به شهر بسیار نزدیکه یعنی ۵ دیقه نهایتا راهمونه ک تازه قولنامه ایه بین پدر پسر و سریع میتونه پاره کنه و... کلا متخصص این چیزاس هرکی میخواد مهریه زنشو نده زنگ میزنه از این مشاوره میگیره راهشو این میگه بهشون.
خلاصه با وجود علاقه ای ک داشتیم بهم و عشق و عاشقی و زندگی آروم و بدون دعوا همسرم اصلا کاری نیست و کار خاصی نمیکنه، اگه دوربین زنگ بزنن میره نصب میکنه منم خیلی خیلی بسازم و اسکول و اهل زندگی و فلان. ولی دیگه از اینکه ب عالم و آدم تو خاندانم بدهکاریم خسته شدم و الان یه ماهه جلو چشمم هفته ای یه روز میره سرکار و بقیش تو اینستا میچرخه و کلیپ خنده دار میبینه
کلا ب یه ورش نیس زندگی. ن فکر خرید طلا ن قسط ن هیچی
ببینیش میگی من خواهر بزرگشم انقد از دستش این ۶ ساله حرص خوردم. قبلا میگفتم باید زندگی کن باشم و این سرنوشتمه باید قبولش کنم بخاطر بچه هام.
اما الان دیگه نمیتونم تحمل کنم و واقعا نمیخوام ریختشو ببینم بس که بی عرضه و بیخیاله و بیکار. چکش برگشت خورده یه هیجاش نیس. صب داریم میبریم النگوی دخترم و گوشواره ک بابام برای بدنیا اومدنش خریده بود بفروشیم یعنی بخدا نبینی باور نمیکنی چی میگم و چی میکشم. از بیخیالیش
خلاصه کنم چون من افسردگی داشتم و پیش متخصص میرم میدونم اونو بامبول میکنه و این هزار تومن مهریه بمن ک نمیده حداقل گفتم بذار بهش بگم خونه رو بزن ب اسمم آخه چن ساله میگه خونه مال تو ولی زبونی، خلاصه امشب گفتم بزن گف فردا مینویسمش گفتم امشب بنویس جای مهریم. گفت باشه آورد نوشت و امضا کردم داد دست خودم. بنظرتون اشتباه کردم؟
خونمون الان ۱ میلیارد و نیم نهایتش ۱ میلیارد و ۸۰۰ قیمتشه. ولی مهریهم ۹۰۱ سکه هستش یک دهمش هم نیست ولی میدونم اون بمن مهریه نمیده مطمئنم ازش. حداقل الان یه خونه دارم سالی یه سکه بدردم نمیخوره ولی خونه رو میتونم توش زندگی کنم ک.
الان بنظرتون بذارم از روش بگذره بعد اقدام کنم ب جدایی یا بلافاصله اقدام کنم؟
اصلا این نوشته قانونی هست؟
میخوام برم مشاوره برای جدا شدن یا موندن
ولی شما بودین با همچین آدمی ادامه میدادین؟
اصلا ممکنه مرد زندگی بشه بنظرتون؟
این چندسال بارها کمکش کردم مغازه زده و کارای مختلف فرستادمش ولی ادامه نمیده هیچکاریو
فقط ولش کن تو اینستا کلیپ ببینه همین