سلام من باردارم و یمدته واسه استراحت خونه پدرمم، ما مهر پارسال ب برادرسوهرزمین فروختیم و قرار بود یه ماهه بده ولی هنوز نداده و تازه زنم گرفته عین خیالش نیس پول مارو بده دیشب با شوهرم سر پول زمین دعوا کردن و گلتویز شدن حتی برادرشوهرم با ماشینش زده ب ماشین ما از حرصش ،خونه پدرم ساعت نزدیکای ۱ونیم بود خوابیده بودیم همگی یهو دیدیم سنگ پرت میکنن تو حیاط تا برسیم زدن شیشه اینورو شکوندن و فرار کردن پلیس اومد صورت جلسه کرد گف مدرک باید باشه،تو دوربین پلاکش نیوفتاده فقط ماشین رد شده اون هس، اگه شوهرم بیاد شهادت بده مدرک محسوب میشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره باید شکایت کیفری تنظیم شه و اینکه زده به ماشین اگع اثارش باشه وشهود باشه میشه ادعای خسارت کرد&nb ...
ب ماشین زده پلیس اومده عکس گرفته صورت جلسه کردن خونه مادرشوهرم اون اتفاق افتاده و دوربین هستش،شوهرم جدا میخاد شکایت کنه پدرمم جدا بخاطر حمله ب خونه اگ سوهرم بیاد شهادت بده داداشش بوده حمله کرده قبول میکنن؟