2777
2789

سلام من باردارم و یمدته واسه استراحت خونه پدرمم، ما مهر پارسال ب برادرسوهرزمین فروختیم و قرار بود یه ماهه بده ولی هنوز نداده و تازه زنم گرفته عین خیالش نیس پول مارو بده دیشب با شوهرم سر پول زمین دعوا کردن و گلتویز شدن حتی برادرشوهرم با ماشینش زده ب ماشین ما از حرصش ،خونه پدرم  ساعت نزدیکای ۱ونیم بود خوابیده بودیم همگی یهو دیدیم سنگ پرت میکنن تو حیاط تا برسیم زدن شیشه اینورو شکوندن و فرار کردن پلیس اومد صورت جلسه کرد گف مدرک باید باشه،تو دوربین پلاکش نیوفتاده فقط ماشین رد شده اون هس، اگه شوهرم بیاد شهادت بده مدرک محسوب میشه؟

خوش باش دمی که زندگانی این است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اگه شهادت بده جز ادله حساب میشه  پیام یا تهدیدی اگر ازش دارین نشون بدین  صدای ضبط شد ...

ن متاسفانه پیامی نیس ولی چن دقیقه قبل اینکه حمله کنه، ب گوشیم زنگ زده من جواب ندادم 

یبارم دوماه پیش پیام داده بود خونتونو آتیش میزنم آیا این مدرکه خوبیه؟

ن متاسفانه پیامی نیس ولی چن دقیقه قبل اینکه حمله کنه، ب گوشیم زنگ زده من جواب ندادم  یبارم دوم ...

اره که خوبه

تهدیده دیگه و اماره محسوب میشه به قاضی کمک میکنه برای فهم بهتر حقیقت

اره باید شکایت کیفری تنظیم شه و اینکه زده به ماشین اگع اثارش باشه وشهود باشه میشه ادعای خسارت کرد&nb ...

ب ماشین زده پلیس اومده عکس گرفته صورت جلسه کردن خونه مادرشوهرم اون اتفاق افتاده و دوربین هستش،شوهرم جدا میخاد شکایت کنه پدرمم جدا بخاطر حمله ب خونه اگ سوهرم بیاد شهادت بده داداشش بوده حمله کرده قبول میکنن؟

چرا قولنامه هس حتی چک داده ولی ثبت نشده

همین که ماشین افتاده و دعوا با شوهرتون و اگه پیامی دارین در این موضاعات زمین ودعوا میتونه کمک کننده ...

دوماه پیش پیام داده بود ک خونتونو آتیش میزنم اون مدرک خوبیه؟ پلاک ماشین نیوفتاده ولی قبول میکنن؟