2777
2789

دوست همسرم که خیلی هم با هم ارتباطات ندارند اومدن سفر مشهد ، برامون کلی شیرینی های شهر خودشون رو آوردن ، به نظر تون باید شام دعوتش می گردیم ، ده نفر هستن ، به آر حال دعوت کردم بیرون ولی الان فکر می کنم کپی زیاده روی بود 

ماهم باشیم دعوت میکنیم 

فکرشونکن حالاکه اومدن ورفتن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ده نفر زیاده واسه ناخونده بودن نهایت ۳ نفر.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما مهمان ناخوانده تا هزاران نفر تا هر جا تو خونه جا بشه پذیرا هستیم 😂🥀

یه بار رفتیم بندر گناوه شب شد جا پیدا نمی‌کردیم رفتیم فلافل بخوریم طرف گفت بیاید خونه خودمون دو تا ماشین آدم حدودا همون ۱۰ نفر اینا بودیم مجانی برد خونشون شام و صبحونه هم دادن بهمون 😍 مهمان نوازی ایرانیا ستودنیه واقعا 🤌

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

من جنوبم معمولا همکارا شوهرم از شهرهای دیگه که باهاش در ارتباطن زیاد میان به خصوص عید کلا مهمان داریم بعضی یکی دوروز هم میمونن منم دیگه عادت کردم البته خودمم دوست دارم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اوه پس من خیلی خسیسم دیگه 

نه عزیزم خدا نکنه منظورم این نبود 😅🌷

ولی واقعا مهمان ناخوانده خیلی سخته درک میکنم ما یه معلم داشتیم می‌گفت عادت ندارم چیزی تو فریزر بذارم برا همین مهمون ناخوانده بیاد فقط تخم مرغ میدم بهشون   

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷