سلام . بچه ها امروز چهارمین روز بعد عملمه . بینی ام که تو آتله . چونه ام رو پروتز گذاشتم. ابروهامم به قهقرا رفته اینقدر موهامو کشیدن بالا پیشونیم دو وحب شده خیلی نگرانم . کلا یه وعضی پر اسارسیه که الان خواب ندارم اگه اینجوری بخوام بمونم...چشام تو حالت تعجب مونده . خلاصه که خیلی اصن یه وعضی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوره نقاهت خیلی سختی داره از نظر اینکه تا قیافه جا بیفته و اینا. ممکنه بقیه بهت کلی حرف بزنن که سنگین باشه تحملش. انشالله که زمان زود میگذره و نتیجه دلخواهتو میگیری
سلام عزیزمحالت بهترهتغییرات در چه حدههمون موقع تاپیکت رو سیو کردم بعدا حالت رو بپرسم
سلام .
حال روحیم افتضاحه . صورتم خیلی زشت شده . پروتز هایی که گزاشتم اصلا به صورتم نمیاد اصلا چیزی که میخواستم نشده . اون ب کنار . یکی از پروتز ها درست سر جای خودش نصب نشده متاسفانه و باید مجدد برم عمل . که البته به ف.ال نیک میگیرم چون تو عمل دوم قطعا دو تاشو(فک) برمیدارم .لیفت پیشونیم موهامو برده عقب پیشونیم اینقدر بلند و زشت شده . شقیقه هام خالی شده . اصن افتضاح در حدی که روم تشد برگردم شهرستان پیش خانوادم . نشستم ده روز بگذره دوباره برم پیش دکترم گفته بزار یکم ورم ها بخوابه دوباره معاینه ات کنم برا این پروتزی که جابه جاشده که اگه واقعا خراب بود برم عمل مجدد.