2777
2789

سلام . بچه ها امروز چهارمین روز بعد عملمه . بینی ام که تو آتله . چونه ام رو پروتز گذاشتم. ابروهامم به قهقرا رفته اینقدر موهامو کشیدن بالا پیشونیم دو وحب شده خیلی نگرانم  . کلا یه وعضی پر اسارسیه که الان خواب ندارم اگه اینجوری بخوام بمونم...چشام تو حالت تعجب مونده . خلاصه که خیلی اصن یه وعضی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحیه تو حفظ کن و قوی باش

دوره نقاهت خیلی سختی داره از نظر اینکه تا قیافه جا بیفته و اینا. ممکنه بقیه بهت کلی حرف بزنن که سنگین باشه تحملش. انشالله که زمان زود میگذره و نتیجه دلخواهتو میگیری

سلام عزیزمحالت بهترهتغییرات در چه حدههمون موقع تاپیکت رو سیو کردم بعدا حالت رو بپرسم

سلام . 

حال روحیم افتضاحه . صورتم خیلی زشت شده . پروتز هایی که گزاشتم اصلا به صورتم نمیاد اصلا چیزی که میخواستم نشده . اون ب کنار . یکی از پروتز ها درست سر جای خودش نصب نشده متاسفانه و باید مجدد برم عمل . که البته به ف.ال نیک میگیرم چون تو عمل دوم قطعا دو تاشو(فک) برمیدارم ‌.لیفت پیشونیم موهامو برده عقب پیشونیم اینقدر بلند و زشت شده . شقیقه هام خالی شده . اصن افتضاح در حدی که روم تشد برگردم شهرستان پیش خانوادم . نشستم ده روز بگذره دوباره برم پیش دکترم گفته بزار یکم ورم ها بخوابه دوباره معاینه ات کنم برا این پروتزی که جابه جاشده که اگه واقعا  خراب بود برم عمل مجدد. 

سلام . حال روحیم افتضاحه . صورتم خیلی زشت شده . پروتز هایی که گزاشتم اصلا به صورتم نمیاد اصلا چیزی ک ...

عزیزم عمل زیبایی وقت میخواد

یک دفعه این همه تغییر کردی قطعا در مقابلش واکنش نشون میدی و هضمش فعلا برات سخته

اجازه بده برای تصمیم گیری درمورد خوب شدن یا بد شدنش حداقل یک سال زمان لازمه

پروتوز هارو برندار 

پرسه در جریان امواج صوت 
سلام عزیزم حالت خوبهبهتر شدی یا همون طوری هنوز

سلام . همونطوری ام . 

یه کاربر دیگه رو دیدم اونم پلرسال لیفت ابرو کرده دقیقا همین مشکلات منو داشت ۶ ماه هم گذشته بود ولی رفع نشده بود . خیلی کاربیخودیه لیفت ابرو . 

پروتز ها رو هم برمیدارم .