سلام بچه من تقریبا یک ماه پیش ساق دست و پاهام دونه های خیلی ریز افتاد و میخاریدن زیاد اهمیت ندادم و ۲،۳ هفته باز اونجوری شدم الان دقت کردم ساق پاهام دونه های ریز قرمز افتاده بصورت پراکنده هم هست یکجا جمع شده هم هست تو نت میزنم نوشته سرطان😔توروخدا کسی هست اینجوری بشه؟الان عکسشو میزارم
چو بشکفد ز لبت غنچه پاک دعا،تو را به فاطمه (س) سوگند التماس دعا...🥰❤💋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به حرف گوگل ک نمیشه اعتماد کرد گوگل همه چیو میکشه به سرطان 😅بجای این کارا ی دکتر برین
انشالا ک چیزی نیس
شایدم ی حساسیت سادس
آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫