2777
2789

دوست دالی ؟

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مثل من فقط دنبال بهانه ام جدا بشم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دل و جراتشو ندارم اصن انگار قلبم دونصف میشه انگار روحم ذهنم قلبم وصل ب این زندگی در حالی ک خیییییلی سختی تحمل کردم و همچنان هست

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

منم ى وقتايى ميگم اره اونايى كه طلاق ميگيرن خيلى شجاعن 

ولى بعد دوباره فكر ميكنم شايد ٥٠ در صدشون ( نه همه اونا) اهل حل ماجرا نبودن و اهل جا زدن ،فرار كن بودن كه طلاق گرفتن،و فقط صورت مسئله رو پاك كردن،پس شجاع كه نيستن هيچى ترسو هم هستن   

ديگه كلا نميدونم 🤗كدوم نظريه درسته 

چرا مشکلش چیه  از اول؟

توجه نمیکنه دست بزن داره فهش میده واسه همین سرد شدم ازش

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
ناراحتی عصبی گرفتم

میفهمم چی میگی 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون