2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرمایید 

این سوالو بلدین؟

کادر قرمزه ک کشیدمو نمی‌فهمم 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
پایه ی چندم؟

نمی‌دونم فعلا داره تو دانشگاه منوب خاک سیاه میشونه 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
 این سوالو بلدین؟ کادر قرمزه ک کشیدمو نمی‌فهمم 

چقدر ریزه

هیچی پیدا نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
نمی‌دونم فعلا داره تو دانشگاه منوب خاک سیاه میشونه 

آها فهمیدم بابا من پایه دوازدهمم شما اینارو دارید از جهت سه بعدی بررسی میکنید که شامل y-z-x هست من اینارو بلد نیستم من فقط معادلات x-y بلدم

تصویرتو متوج نمیشم چی نوشتی یکم اگر میشه واضح تره در ضمن اینا فرمول نقاط متقاطع نیست که چرا اینجوریه ...

عزیزم الان دوتا رو نگاه من فکر میکنم جزوه دوستم اشتباه نوشته

این مال دوستمه شوال دومیشم شبیه همینه اصلا زمین تا هوا فرق داره این عکس پایینی هم فیلم اموزشی دیدم

اول تو مجهولش کن بعد هم از طریق دستگاه حلش کن

گل من خر نمیفهمم

چقدر ریزه هیچی پیدا نیست

دست خطاشون ت خمیه

😂😂😂 خواهر چ میکنی با خودت؟؟

خاهر دستم رو دلم نزار خونه

تو رشته کامپیوترم عین سگ دارم اب میشم بخدا روانی شدم از ریاضی فیزیک😭

یکی رلم داریم خدا نصیبت گرگ بیابون نکنه نمیدونم چرا تو امتحان هاش همه باید خفه میشدن بیرون نریم آقا امتحان داره میگم خو بیا ببینمت امتحانام شروع بشم نمیام میگه ن همو میبینم بعدم رفت خابید بخدا یعنیا  رید ن تو زندگیم 😭

آها فهمیدم بابا من پایه دوازدهمم شما اینارو دارید از جهت سه بعدی بررسی میکنید که شامل y-z-x هست من ا ...

خاهر خوبه بلدی منو بگو ک کاردانش بودم یعنیا کامیپوتر بیای بدبختی