2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم اگر قابل باشم. امروز روز عرفه هست. خدا بخاطر این روز عزیز یه نگاهی به دل ماها میکنه😭

حتما نگاه می‌کنه عزیزم

فقط شما هم باید تلاش کنید

اون گروه جهادی که بهتون معرفی کردم خیلی می‌تونه کمکتون کنه

فقط صبر داشته باشین💚

من چند روز پیش رفتم یه اداره بعد یه اقایی شمارمو بابت کارم گرفتم بعد چند روز پیام داد مجردی گفتم اره بعد یه هفته شمارمو داده بود خواهرمش اونم زنگ زد گفت ملاک هاتو بگو گفتم الان نمیتونم یه وقت دیگه زنگ بزنید بعد چند روز اون اقا بهم پیام داد استخاره گرفتم خوب در نیومده 

همه خواستگارم از یه طریقی میرن خیلی خواستگار دارم ولی به ازدواج ختم نمیشه

دقیقا ...منم وقتی همسرم روز اول نامزدی گفت چهار ماه نامزد باشیم بعد عقد کنیم گفتم نه یک سال نامزد با ...

میتونین بگین الان طرز صحبت و رفتارتون به چه شکله ؟ هنوز هم احساستتون رو بروز نمیدین؟ این جوری که ادم خودش رو مشتاق نشون نده خوبه ولی یه جاهایی ادم دلش میخواد به طرفش محبت کنه ، قربون صدقش بره و....اون وقت باید چی کار کرد ؟

یا علی (ع) ❤️                                                                   

من چند روز پیش رفتم یه اداره بعد یه اقایی شمارمو بابت کارم گرفتم بعد چند روز پیام داد مجردی گفتم اره ...

گفتی الان نمیتونم وقت ندارم بهشون بر خورد

اینجور مواقع باید همون لحظه حرف بزنی

منم زخم خورده ام

ببین تو اگر حالت تو خونه پدرت خوش نیست شک نکن شوهرم کنی حالت هزار برابر بدتر میشه. اینو از من داشته ...

خیلی با حرفت موافقم تجربه کردم 

چند روز پیش خودم ی خواستگار خیلی خوبمو و موقعیت عالی داشت رد کردم چون کنارش حالم خوب نبود با اینکه همه چی داشت عالی پیش میرفت خودم نخواستم ادامه بدم چون حالم از درون خوب نیست افسردم الان فقط دوست دارم رو خودم کارم کنم ب اهدافم برسم ببین اینکه حالت با خودت خوب باشه سرگرم اهدافت باشی رو اعتمادبنفست کار کنی خیلی زیاد تاثیر داره رو ازدواج من تجربه کردم ب کرات 

گفتی الان نمیتونم وقت ندارم بهشون بر خورد اینجور مواقع باید همون لحظه حرف بزنی منم زخم خورده ام

من ی خواستگار داشتم خیلی مشتاق بود دیگه داشت ب نامزدی میرسید رابطمون ولی من علاقه نداشتم بهش گفتم نه اونم درجا گفت اتفاقا نظر منم همینه😐با اینکه میدونم نظرش این نبودااا خیلی عجله داشت نامزد کنیم میگفت من تصمیمم و گرفتم ازدواج کنیم تا من گفتم نه سریع دست پیش گرفت البت من از سمت پسر این رفتارو نمیپسندم 

میتونین بگین الان طرز صحبت و رفتارتون به چه شکله ؟ هنوز هم احساستتون رو بروز نمیدین؟ این جوری که ادم ...

عزیزم ۱۲ ساله ازدواج کردیم همیشه با احترام باهم صحبت میکنیم تا حالا نشده حرف توهین امیزی با هم بزنیم ..اره دوران عقد اینجوری نبود که محبتی نداشته باشیم اتفاقاً چون خونمون نزدیک بود تقریبا روزی نبود که همو نبینیم هر شب تقریبا میومد منو میدید منم معمولا جمعه ها میرفتم خونشون ولی شب اصلا بک بارهم نموندم مثلا طوری رفتار میکردم که فکرنکنه حالا که عقد کردیم دیگه همه چی تمومه ولی درعین حال قربون و صدقه هم داشتیم

نه.ولی وقتی تو حرفامون تفاهم صد در صد داشتیم و همه چیز جفت و جور بود و طرف برگشته میگه دلیلشو نمیگم ...

من چند ماه پیش اینجوری شدم ببین قشنگ درکت میکنم سنم بالاس میفهممت

همش فک میکنم چرا؟چی کم بود ؟اینکه خوشش اومد پسندید گفت تفاهم داریم بزور رفت خونشون مادرش کشید بردش چی شد یهو رفت پشت سرشم نگا نکرد مادرشم بعد چند روز زنگ زد با ی لحن بد گفت خوشبخت باشن 

هی اینا تو ذهنم مرور میشه و خیلی من ناراحتم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...