2777
2789

مگه تو ازش خواستگاری کردی که جواب رد داده🙄😐

بخاطر ی شوهر کردن انقد خودتونو آویزون جلوه ندین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا بی شعور و عقده ای آن 

جهنم که رفت تو هم میگفتی خیلی خوب شد کهقبول نکردید اخه من تحت فشار خوانواده ام داشتم کوتاه میومدم آخيش راحت شدم خدا خیرتون بده یه لب خند از تح دل بزن بعدشم سرتو صاف کن بگیر بالا شکستم بده تو پشت کن و با قدم های محکم برو 

دیگه مهم نیستت.دلم برای خودم میسوزه.خیلی تنها و درمونده ام.بیچاره مامانم با هر خواستگاری کلی خوشحال ...

به درک بره گمشه

انقد شرایططت خوبه شغل تحصیلات خانواده

خوشحال باش گیر گاه نیفتادی،که،تکلیفش باخودش معلوم نیست مگه،ازاول ندیدت،،

بزودی ازدواج خوبی،میکنی،ان شاءالله

نمیگم مغرور باش اماخودتو دست کم نگیر شرایططت خوبه،سنت فاجعه نیس مناسبه چون درس خوندی

نگران نباش،،،

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

مهم نیست دیگه.مهم دل منه که تیکه تیکه شد😭😭 هیشکی نمیفهمه من چی میکشم.کاش مامانم مسافرت نبود بغلش ...

من بگم؟؟ خیلی دوست داری ازدواج کنی از ته ته دلت بشین از خدا ارزوش کن خیلی آرزوی قشنگیه ولی عشق بخواه ازش بعد برو سراغ زندگیت رهاش کن ازدواج خوبه ولی اینکه به هر قیمتی ازدواج کنی قطعا نیست برو پی زندگیت انرژیتو از روی این مسأله بردار خودش اتفاق میفته

خب مثلا اونایی که شوهر کردن کجای دنیارو گرفتن؟یا چه افتخاری بدست اوردن؟پس نباید زیاد براتون مهم باشه ...

تو کشوری زندگی میکنیم که شوهر کردن یه دستاورد بزرگ محسوب میشه ومایع فخر 

منم از ازدواج خیلیی خوشم نمیاد واقعا با تنهایی راحتم خودم خواستکارمو رد میکنم ولی مردم فکر میکنن خواستگار ندارم ک مجردم