بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا.زیاد نیستن.بعدشم چه فایده وقتی به سرانجام نمیرسه???
نمیدونم اما میدونم آدم تو هر مرحله زندگیش از همه چی.صد در صد راضی نیس خود من انقد مجرد بودم گریه میکردم و احساس تنهایی داشتم الان که ازدواج کردم باز مشکلات دیگه دارم که اصلا نمیدونم کارم درست بوده یا ن
🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
منم یکی از خواستگارام اومده بودن مادرش و خواهرش یکم نشستن پذیرایی کردیم رفتن دیگه خبری ازشون نشد ولی تحصیلات من بالاتر از پسره بود پسره هم ۹ سال ازم بزرگتر بود هنوز معلوم نبود جواب مثبت بدیم یا منفی اونا دیگه نیومدن
ببین زندگی اینه دیگه یکی میاد ما اونو نمیپسندیم یکی هم هست اونا مارو نمیپسندن در کل باید پسر هم از لحاظ تحصیلات هم مالی بالاتر از دختر باشه بعضی خانواده پسر خیلی حساس و پرتوقع هستن همون بهتر که نیان چون زندگی با اونا خیلی سخته