2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه.اون یکی دیگه بود.

چقد خواستگار داری پس غصه چی میخوری😁

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
عزیزم من ٣٥ سالمه .سنم بالاست.تو شرایط روحی بدی هستم.همه چیزو که نمیشه اینجا گفت😭

من خانم ومتاهل.خب شایدمثلاتپل ترواندام برجسته تردوست داشته.درکل لحن آقاخوب نبود.ولی خوبه که باشماازدواج نکرده .اگرباشماازدواج میکردولی شماایده آلش نبودید.وفکرش جای دیگه بودچی.من شرایط شماروداشتم وبه شهیدگمنام متوسل شدم.وهمین حرف های شماروزدم وقتی که رفتم مزارش.وخداوندروبه آبروی این شهیدقسم دادم تایه مردایده آلم باهاش ازدواج کنم.و...

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
نه بابا.زیاد نیستن.بعدشم چه فایده وقتی به سرانجام نمیرسه???

نمی‌دونم اما می‌دونم آدم تو هر مرحله زندگیش از همه چی.صد در صد راضی نیس خود من انقد مجرد بودم گریه میکردم و احساس تنهایی داشتم الان که ازدواج کردم باز مشکلات دیگه دارم که اصلا نمی‌دونم کارم درست بوده یا ن

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
خداروشکر عزیزم. منم زیاد توسل  کردم و نشد💔

خب بروگلزارشهدا.روبه قبلللله ایستاددددده باوضوووویک بارزیارت عاشورابخوان هدیه کن به شهدای اونجاوبعدحاجت بخواه.این روامتحان کن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
ابجی این حرفارو ولش کن. فقط به منی که ٣٥ سالم شده بگو چه خاکی توی سرم بریزم😭😭😭

عزیزم اگه فکر میکنی بابت چهره ات هست و از اعتماد به نفست کم شده برو عمل های زیبایی کن

شاید شما زیبا باشی ولی اعتماد به نفس نداری

ولی اگه با عمل های زیبایی اعتماد به نفس پیدا میکنی،واسه دل خودت نه واسه هیچ مردی،این کار رو انجام بده

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
شوهر من دوست داره من باد معده بزنم جلوش تو چی افغانی مشهدی به فارس ها حسودیتون میشه 

😂😂😂😂اره مشخصه دوس داره 😉

از کی مشهدیا افغانی شدن؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی دنبال ‌گشتی یچیزی پیدا کنیا دیدی چیزی نیست اینو‌ گفتی 😅😅😅😅

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗
آره تازگیا اینجوری شده😂برای منم زنگ زدن گفتن قدش کوتاهه

منم یکی از خواستگارام اومده بودن مادرش و خواهرش یکم نشستن پذیرایی کردیم رفتن دیگه خبری ازشون نشد ولی تحصیلات من بالاتر از پسره بود پسره هم ۹ سال ازم بزرگتر بود هنوز معلوم نبود جواب مثبت بدیم یا منفی اونا دیگه نیومدن

عزیزم اگه فکر میکنی بابت چهره ات هست و از اعتماد به نفست کم شده برو عمل های زیبایی کن شاید شما زیبا ...

درسته.البته عمل که نه ولی یه جاهایی از صورتم واقعا نیاز به فیلر داره.برای دل خودمم که شده میخوام برم بزنم.

ببین زندگی اینه دیگه یکی میاد ما اونو نمی‌پسندیم یکی هم هست اونا مارو نمیپسندن در کل باید پسر هم از لحاظ تحصیلات هم مالی بالاتر از دختر باشه بعضی خانواده پسر خیلی حساس و پرتوقع هستن همون بهتر که نیان چون زندگی با اونا خیلی سخته