2777
2789
عنوان

اعصابم خرده از دست دختر دایی حسودم

250 بازدید | 11 پست

مامان دهن دلقم پیش زندایی ام گفته دخترم میخواد بره ناخنکاری یاد بگیره وسایلشو داره میگیره دختردایی ام کار خودشو ول کرده رفته ناخن کار شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ بدم میاد از این جور آدما 

هیچ هویت و هدفی از خودشون ندارن 

محل اش نذار کار خودتو بکن

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

شاید از شما ایده گرفته

خواهر همسرم خوش لباسه 

وقتی ست می زنه نه از روی حسادت و تقلید منم سعی می کنم اون تیپ رو بزنم ازش ایده میگیرم بنظرم اشکالی هم نداره 

خاهشننن 😶‍🌫️لایک نکنیننننن 😖🌸
شاید از شما ایده گرفته  خواهر همسرم خوش لباسه  وقتی ست می زنه نه از روی حسادت و تقلید من ...

نه من مشکلی با ناخنکار شدنش ندارم از این ناراحتم فردا میره جار میزنه تو فامیل فلانی حسودیمو میکنه کارش همینه کلا